Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Θύμα» ….ταξιδιών

«Θύμα» των συχνών ταξιδιών στο εξωτερικό του υπουργού υποδομών (μεταξύ άλλων) Γεωργίου Σταθάκη έχει «πέσει» το έργο ανάπλασης του κέντρου της Αξιούπολης.

Και τούτο, διότι, όπως ανέφερε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας ο δήμαρχος Χρήστος Γκουντενούδης, ακόμη περιμένει να λάβει απάντηση γιά το θέμα της υπογραφής του σχετικού φακέλλου, ούτως ώστε να δρομολογηθεί η πληρωμή του αναδόχου του έργου και να επανεκκινήσουν οι εργασίες του «τελματωμένου» εδώ και καιρό έργου.

Στο «παιχνίδι» των πιέσεων εξ όσων πληροφορηθήκαμε, προς τον υπερυπουργό, έχει εισέλθει εσχάτως και ο βουλευτής Κιλκίς Θεόδωρος Παραστατίδης.

Ας ελπίσουμε, ότι σύντομα θα λυθεί αυτή η εκκρεμότητα, καθώς η υπομονή των επαγγελματιών της Αξιούπολης, που πλήττονται από την καθυστέρηση του έργου, τείνει να εξαντληθεί.

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]