Αθλητισμός

Μία θέση προπονητή προκήρυξε η ΕΠΣΚ

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΚ προκήρυξε μία θέση προπονητή ποδοσφαίρου για την κάλυψη των αναγκών των αντιπροσωπευτικών ομάδων της για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-18.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν στην γραμματεία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς ( Πόντου 6 ) ή με συστημένη επιστολή μέχρι και την Παρασκευή 5 Μάιου 2017 τα παρακάτω δικαιολογητικά :

– Αίτηση
– Βιογραφικό σημείωμα
– Δίπλωμα προπονητή ΟΥΕΦΑ α’ ή β’
– Αντίγραφο ποινικού μητρώου τύπου α’

Σε περίπτωση που δεν μπορούν να προσκομίσουν κάποιο από τα δικαιολογητικά έγκαιρα, μπορούν να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση του 1599/1986 και να τα προσκομίσουν εντός δέκα (10) ημερών από τη λήξη της προθεσμίας.

«Το διοικητικό συμβούλιο αφού εξετάσει τα δικαιολογητικά του κάθε υποψήφιου προπονητή θα συνεκτιμήσει τη δυνατότητά του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των αντιπροσωπευτικών ομάδων, όπως θα προσδιοριστούν από τη σύμβα σή του και τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Κιλκίς» τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]