Πολιτική

Θεόδωρος Βαφειάδης: «Δεν είμαστε όμηροι κάτω από την ομπρέλα κανενός κόμματος»

Ο δημοτικός μας συνδυασμός «Νέο Κιλκίς» έχοντας ως αφετηρία τη λαϊκή βάση των πολιτών του δήμου Κιλκίς και ως στόχευση τη βελτίωση της λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης στον τόπο μας χτίζεται και δυναμώνει ημέρα με την ημέρα με νέους ανθρώπους ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων και διεκδικεί με αξιώσεις τη διοίκηση του δήμου φιλοδοξώντας να προσφέρει στους κατοίκους του μία σύγχρονη εναλλακτική αποτελεσματική πρόταση.

Δηλώνουμε προς τις δημότισσες και τους δημότες του Κιλκίς ότι οι πόρτες μας είναι διάπλατα ανοιχτές για όποιαν και όποιον Κιλκισιώτη θα ήθελε να συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή και φυσικά σε όποια/ον θα ήθελε να μας στηρίξει με τον καλό του λόγο και με την ψήφο του.

Δεν είμαστε όμηροι κάτω από την ομπρέλα κανενός κόμματος, αλλά μόνοι εντολείς μας θα είναι οι κάτοικοι του δήμου μας. Αν, παρ’ όλα αυτά κάποιος κομματικός οργανισμός έχει πρόθεση να μας στηρίξει, να είναι βέβαιοι ότι δε θα τους διαψεύσουμε στη βάση ότι τα δημοτικά θέματα δε βλέπουν χρώματα και δεν έχουν παρωπίδες.

Κάθε άλλη ερμηνεία των προθέσεών μας από κακόβουλους συμπολίτες ή κατευθυνόμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα είναι εκ του πονηρού με στόχο να προβοκάρουν/συκοφαντήσουν την ανυστερόβουλη προσπάθειά μας.

Και να θυμίσουμε για πρώτη και τελευταία φορά ότι πλην των τριών μεγάλων δήμων Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πειραιά δε θα δοθούν επίσημα χρίσματα σε ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο δήμο από κανένα κόμμα και όποια άλλη ερμηνεία πέραν της καθαρά αυτοδιοικητικής δοθεί σε τοπικές τοποθετήσεις κομματικών φορέων θα είναι εκ του πονηρού.

 

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]