Πολιτική

Υποψηφιότητα Θανάση Καρυοφύλλη γιά την δημοτική κοινότητα Κιλκίς με τον Δ.Κυριακίδη

Υποψήφιος στην δημοτική κοινότητα Κιλκίς θα είναι ο Θανάσης Καρυοφύλλης, μέλος του συνδυασμού «Κιλκίς Μπροστά» του υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ατενίζουμε με αισιοδοξία το αυτοδιοικητικό μέλλον του τόπου μας κοιτάζοντας Μπροστά. Ο Θανάσης Καρυοφύλλης με το περίσσευμα της αγωνιστικής του διάθεσης και το βαθύ και ειλικρινές ενδιαφέρον του για το συνάνθρωπο βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» με τον δημοτικό συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για να συμβάλλει με τις δυνάμεις του στην κοινή μας προσπάθεια για έναν δήμο σύγχρονο με έντονα αναπτυξιακή και κοινωνική σφραγίδα.

Ο Θανάσης Καριοφύλλης συμπορεύεται με τον υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και θα είναι υποψήφιος στην δημοτική Κοινότητα Κιλκίς.

Ο Θανάσης Καριοφύλλης κατάγεται από το Κιλκίς. Εργάζεται στο γενικό νοσοκομείο Κιλκίς ως τεχνικός υπάλληλος και είναι μέλος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς. Μοιράζει τα ενδιαφέροντά του στα αυτοδιοικητικά και τον αθλητισμό. Είναι μέλος του συλλόγου τριτέκνων Κιλκίς, μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων μαθητών του 1ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς και ειδικός γραμματέας του συλλόγου Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.).

Είναι έγγαμος με την Ελισάβετ Γαβριηλίδου και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά τον Αντώνη, την Πασχαλίνα και το Γιώργο».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]