Αθλητισμός

«Σφραγίδα» Τόλμης στα πρωταθλήματα παμπαίδων-παγκορασίδων

Την «σφραγίδα» της στα διασυλλογικά πρωταθλήματα τεκβον-ντο Β.Ελλάδος μικρών παμπαίδων και μικρών παγκορασίδων άφησε η Τόλμη Κιλκίς, γιά την οποία οι αγώνες αυτοί, που διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 8 και 9.3.14, στην κλειστή αίθουσα του ΠΑΟΚ («Παλατάκι») απετέλεσαν «πεδίο» νέας αθλητικής δόξας.
Ο σύλλογος του Κιλκίς έλαβε μέρος με 17 αθλητές και αθλήτριες, με τον θαυμάσιο απολογισμό των πέντε μεταλλίων, τεσσάρων τιμητικών θέσεων στην πρώτη οκτάδα και οκτώ αξιολόγων παρουσιών στην δεύτερη.
Οσον αφορά στα μετάλλια, κατέκτησαν χρυσό ο Δημήτρης Λουκοβίτης (+49 κ.) και αργυρό οι Παναγιώτης Κεμεντσετζίδης (-49κ.), Βασίλης Αθανασιάδης (-37κ.), Μαρία Μακατσέλου (-41κ.) και Ειρήνη Μελεκίδου (-26κ.).
IMG_1428Θέσεις μεταξύ πέμπτης και όγδοης κατέλαβαν οι Χρήστος Σκαρλάτου (-26κ.), Αθανάσιος Παπουτσής (-41κ.), Αλέξανδρος Σαββίδης (-37κ.) και Στέργιος Δαγκλής (-37κ.).
IMG_1387Τέλος, πραγματοποίησαν αξιόλογες εμφανίσεις, σημείωσαν από μία νίκη και κατέλαβαν θέσεις στην δεύτερη οκτάδα οι Βασίλειος Αλμασίδης, Εμμανουήλ Μπουρουτζάκης, Αγαθοκλής Γκιουλέκας, Αγγελος Ημερίδης, Νικόλαος Μελεκίδης, Ιωάννης Κωστογλίδης, Ιωάννης Δημητρακόπουλος και Ελισάβετ Καρέλη.
Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιέλαβε γιά πρώτη φορά και αγώνες πέντε εναντίον πέντε (5Χ5), στους οποίους την Τόλμη εξεπροσώπησε επιτυχώς ο Χρήστος Δικαιοσυνόπουλος (-63κ.), συμμετέχοντας σε ομάδα που νίκησε την αντίπαλό της.
Την απόλυτη ικανοποίησή τους γι’ αυτήν την εξαιρετική συνολική εμφάνιση του συλλόγου εξέφρασαν τόσο ο εκπαιδευτής και προπονητής Γιώργος Λεμονίδης όσο και ο πρόεδρος Παύλος Κουραλίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]