Αθλητισμός

Σχολιασμός της 7ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Απομακρύνονται οι “συγκάτοικοι” στους τέσσερις βαθμούς η απόσταση των ισόβαθμων συμπρωτοπόρων της α1 κατηγορίας Κιλκισιακού και Ευρώπου από την τρίτη θέση, στην οποία προωθήθηκε το Πάικο Γουμένισσας, μετά την πρώτη ήττα της ΑΕ Πολυκάστρου. Πρώτη νίκη γιά την Μ. Βρύση, ενώ συνεχίζουν να την αγνοούν Γερακαριό και Αργυρούπολη. Νέα επίδοση συνόλου τερμάτων αγωνιστικής ημέρας (23). Τριπλή επιτυχία Χατζηστεφάνου (Ευρώπου) και Διονυσιάδη (Μ. Βρύσης). Από τον Ευθυμιάδη (Αργυρούπολης) το πρώτο φετινό αυτοτέρμα.

Στην πρώτη φετινή ήττα της υποχρέωσε την ΑΕ Πολυκάστρου ο αήττητος Κιλκισιακός, που με τον, επίσης αήττητο, “συγκάτοικό” του στην κορυφή της α1 κατηγορίας Εύρωπο απομακρύνθηκαν ακόμη περισσότερο απο την τρίτη θέση.

Σ’ αυτήν “αναρριχήθηκε”, χάρη στην πέμπτη συνεχή νίκη του, το Πάικο Γουμένισσας, που συνέχισε να αγνοεί την ισοπαλία, επικρατώντας του Εθνικού Αξιούπολης, ο οποίος “καθηλώθηκε” ακριβώς στο μέσον του βαθμολιγικού πίνακα.

Βαθμολογική “ανάσα” έδωσε στην Μ. Βρύση η πρώτη νίκη της, φέρνοντάς την σε άμεση επαφή με την Νίκη Ευκαρπίας και την Δόξα Χέρσου, μετά την ισοπαλία στον μεταξύ τους αγώνα. Γερακαριό και Αργυρούπολη παρέμειναν οι μόνες ομάδες χωρίς νίκη.

Η έβδομη αγωνιστική ημέρα υπήρξε η μέχρι στιγμής πιό παραγωγική της φετινής περιόδου, καθώς σημειώθηκαν 23 τέρματα έναντι των 21 της δεύτερης και της πέμπτης (μέσος όρος 3,6 ανά αγώνα).

Σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισαν Χατζηστεφάνου (Ευρώπου) και Διονυσιάδης (Μ. Βρύσης) με την τριπλή επιτυχία τους, ενώ σημειώνεται το πρώτο αυτοτέρμα της περιόδου από τον Ευθυμιάδη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]

«Σε αναμμένα κάρβουνα»

Ήταν που ήταν ράθυμο το κλίμα στα κομματικά επιτελεία ωρισμένων κομμάτων αναφορικά με την δραστηριοποίηση τους εν όψει των προσεχών […]

Γ.Γεωργαντάς από το Κιλελέρ: Τιμούμε τους αγώνες των αγροτών μας και παλεύουμε για το σήμερα και το αύριο του πρωτογενούς τομέα

113 χρόνια μετά την εξέγερση των Θεσσαλών αγροτών ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς βρέθηκε στο Κιλελέρ προκειμένου […]