Διακοπή ηλεκτροδότησης την Τρίτη 7 Ιουλίου 2026 στην Τούμπα
Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 7 Ιουλίου 2026 από τις 7.30 το πρωί εώς τις 2.30 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτροδότησης στην Τούμπα και στα αρδευτικά της.
Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών το συντομότερο δυνατόν και την επαναφορά του ρεύματος σε χρόνο μικρότερο της προγραμματισμένης διακοπής.
Ο ΔΕΔΔΗΕ συνιστά στους κατοίκους των προαναφερθέντων οικισμών να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών.
Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.


