Αθλητισμός

Σχολιασμός της 2ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Τρεις «τετράδες» στην α1 κατηγορία εξ αιτίας της απουσίας ισοπαλίας τις δύο πρώτες αγωνιστικές ημέρες. Απαραβίαστη η εστία ΠΑΟΚ Κρηστώνης και Ευρώπου, ενώ «άσφαιρη» παρέμεινε μόνον η Αργυρούπολη. Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή στον αγώνα Μ.Βρύσης. Τετραπλή επιτυχία του Κατηριάδη (Πάικου Γουμένισσας).

Για δεύτερη αγωνιστική ημέρα από ενάρξεως του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας απουσίασε η ισοπαλία, κάτι που διεκδικεί «πρωτιά» τουλάχιστον… πεντηκονταετίας από καταβολής της κατηγορίας!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να… τριχασθεί η κατάταξη σε τρεις «τετράδες» ομάδων, μία με δύο νίκες επί ισαρίθμων αγώνων, μία με μία νίκη και μία ήττα και μία με δύο ήττες η καθεμία.

Την «τετράδα» ομάδων με δύο νίκες συγκροτούν ΠΑΟΚ Κρηστώνης, Εύρωπος, Μ.Βρύση και Γερακαριό, με τις δύο πρώτες να είναι πλέον οι μόνες με απαραβίαστη εστία. Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης έχει την καλύτερη επίθεση με εννέα τέρματα, ενώ μόνον η Αργυρούπολη παρέμεινε «άσφαιρη».

Η δεύτερη αγωνιστική ημέρα «σημαδεύτηκε» από σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή της Μ.Βρύσης στον 78΄του αγώνα με την ΑΕ Πολυκάστρου, με επακόλουθο την διακοπή του επί σχεδόν μισή ώρα. Ο παίκτης διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς εν συνεχεία δε για προληπτικούς λόγους και στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται η αναφορά παραγόντων και θεατών σε καθυστερημένη προσέλευση ασθενοφόρου.

Σε ατομικό επίπεδο αξιοσημείωτη η τετραπλή επιτυχία του Κατηριάδη (Πάικου Γουμένισσας), η πρώτη της φετινής περιόδου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα