Αθλητισμός

Σχολιασμός της 1ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας ΕΠΣΚ

Με μεγάλες νίκες ξεκίνησαν στην α΄κατηγορία Δόξα Χέρσου, Καμπάνης, Αργυρούπολη και Ελπίδες Κιλκίς, ενώ νικηφόρο υπήρξε και το ξεκίνημα των Σταυροχωρίου και Πολύπετρου. Σε Ν.Σάντα και Μαυρονέρι οι πρώτες ισοπαλίες, και μάλιστα με το ίδιο αποτέλεσμα. Ικανοποιητική παραγωγικότητα την πρώτη αγωνιστική ημέρα, με τριάντα τέρματα.

Εντυπωσιακά ξεκίνησαν στην α΄κατηγορία Δόξα Χέρσου (5-2 στην Τέρπυλλο), Καμπάνης (4-1 το Χορήγι), Αργυρούπολη (4-0 τις Καστανιές) και Ελπίδες Κιλκίς (4-1 στην Φύσκα).

Νικηφόρο υπήρξε και το ξεκίνημα του Σταυροχωρίου, που υπέταξε τον Ά.Πέτρο, και του Πολυπέτρου, που έκαμψε την αντίσταση του Γερακαριού.

Οι πρώτες φετινές ισοπαλίες, και μάλιστα με το ίδιο αποτέλεσμα (1-1) σημειώθηκαν στους αγώνες Ποντιακού Ν.Σάντας-Δροσάτου και Απόλλωνος Μαυρονερίου-Εθνικού Αξιούπολης.

Η πραγωγικότητα υπήρξε ικανοποιητική για πρώτη αγωνιστική ημέρα, αφού τα τέρματα έφτασαν τα τριάντα (μέσος όρος 3,75 ανά αγώνα), ενώ μόνον δύο ομάδες (Ά.Πέτρος, Καστανιές) δεν «βρήκαν δίχτυα».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Τα αυτονόητα!

Διαβάζουμε τα δελτία τύπου που στέλνουν της τελευταίες ημέρες ο δήμος Κιλκίς και η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς κάνοντας αναφορά στην […]