Αθλητισμός

Σχολιασμός της 13ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας ΕΠΣΚ

Πιο κοντά στην τελική πρωτιά και κατ΄ευθείαν άνοδο ο πρωτοπόρος του α΄ομίλου β΄ κατηγορίας Επτάλοφος, μετά την ήττα της δεύτερης Τερπύλλου από αυτόν

Ο πρωτοπόρος του α΄ομίλου α΄κατηγορίας Επτάλοφος νίκησε στο «ντέρμπυ» την δεύτερη Τέρπυλλο και έκανε αποφασιστικό βήμα προς την τελική πρωτιά και κατ΄ευθείαν άνοδο, διατηρώντας το αήττητό του.

Την ηττηθείσα πλησίασε ο Εθνικός Σ.Σ. Μουριών (νίκη στον Διπόταμο), ενώ μείωσαν την απόσταση από αυτήν Καστανιές (νίκη στο Κεντρικό) και Μ.Στέρνα («τρίποντο» στην Δοϊράνη). Για τις τρεις αυτές ομάδες υπάρχουν πιθανότητες και ελπίδες να προκύψουν αγώνες διαβάθμισης για τον τίτλο και άνοδο («πλαίυ-οφ»).

Στην βάση νέο «έδαφος» κέρδισε η Κορομηλιά, επικρατώντας του Απόλλωνος Μαυρονερίου και μειώνοντας την απόσταση από αυτόν και από την Δοϊράνη.

Το ουραγό Κεντρικό παρέμεινε η μόνη ομάδα χωρίς βαθμό, ενώ δεν σημειώθηκε καμμία ισοπαλία, με τους φιλοξενούμενους να αποσπούν τρεις νίκες έναντι δύο των φιλοξενουμένων.

Την πρώτη ήττα, με ταυτόχρονη πρώτη απώλεια βαθμών, υπέστησαν εντός έδρας τα πρωτοπόρα του β΄ομίλου Λειβάδια από το δεύτερο Πευκόδασος, με επακόλουθο να «αναθερμανθούν» και εδώ οι θεωρητικές πιθανότητες, να κριθούν τίτλος και άνοδος σε αγώνες διαβάθμισης («πλαίυ-οφ»), με Βαπτιστή (νίκη στο Βαλτοτόπι) και Τούμπα (προγραμματισμένη ανάπαυλα) να συμπληρώνουν την πρώτη τετράδα.

Το Π.Αγιονέρι σημείωσε την ευρύτερη νίκη και για τους δύο ομίλους, με «επτάρα» στο Π.Γυναικόκαστρο, που παρέμεινε η μόνη ομάδα χωρίς βαθμό και η μόνη με μονοψήφιο αριθμό ενεργητικών τερμάτων.

Στην Γρίβα σημειώθηκε η μοναδική ισοπαλία «λευκή» μεταξύ αυτής και του Πολυπέτρου, ενώ δεν σημειώθηκε καμμία νίκη από τους γηπεδούχους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Ο δήμος Κιλκίς σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες περιοχής Ηρώου

Νέα “επεισόδια” προστίθενται στο “σήριαλ” της αυθαίρετης διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες στην περιοχή του λόφου του Ηρώου, […]