Πολιτική

Παραιτήθηκε η Ειρήνη Αγαθοπούλου από υποψήφια βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ

Η βουλεύτρια Ειρήνη Αγαθοπούλου ανακοίνωσε την απόφασή της στην Κεντρική Επιτροπή που αντιδρούσε στη συμμετοχή του Παύλου Τονικίδη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Μια αποχώρηση σημειώθηκε από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ πριν καν στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσής τους, καθώς η βουλεύτρια του στον νομό Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου ανακοίνωσε, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, την απόσυρσή της από το τοπικό ψηφοδέλτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Αγαθοπούλου έθετε όρους για την συμμετοχή έτερου υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο του νομού, ο οποίος εμφανίζει έντονη επαγγελματική και κοινωνική του δραστηριότητα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η αντίδραση της κ. Αγαθοπούλου σχετίζεται με την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Κιλκίς του Παύλου Τονικίδη, ο οποίος έχει διατελέσει και πρόεδρος του επιμελητηρίου του νομού.

Όπως έδειξε, ωστόσο, η περίπτωση του βουλευτή, Παύλου Πολάκη στην αντίδρασή του για το ψηφοδέλτιο των Χανίων, αντίστοιχες συμπεριφορές δεν γίνονται αποδεκτές, με την κ. Αγαθοπούλου να θέτει εαυτόν εκτός εκλογικής κούρσας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα