Γενικά

Συνελήφθησαν τέσσερις άνδρες για κλοπή αθλητικών ειδών από αποθήκη του Κιλκίς

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από κοινού το βράδυ της 17 προς 18 Μαρτίου 2021, παραβίασαν αποθήκη ημεδαπού σε περιοχή του Κιλκίς και αφαίρεσαν ρούχα και υποδήματα συνολικής αξίας 4.500 ευρώ.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμη ένας ημεδαπός άνδρας, στον οποίο παρέδωσαν μέρος των κλοπιμαίων.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κλεμμένων ειδών της αποθήκης αξίας 1.700 ευρώ περίπου, τα οποία παραδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι δύο από τους προαναφερόμενους άνδρες, την 7η Μαρτίου σε περιοχή του Κιλκίς, αφαίρεσαν διάφορα εξαρτήματα από μοτοσυκλέτα ημεδαπού, αξίας 450 ευρώ.

Ευχαρηστήριο

Την Ελληνική Αστυνομία ευχαριστεί με επιστολή του ο ιδιοκτήτης εταιρείας αθλητικών ειδών, για την εξάρθρωση σπείρας που έκλεβαν προϊόντα, κυρίως αθλητικά παπούτσια και παπούτσια εργασίας τα οποία στη συνέχεια μεταπωλούσαν.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, με έδρα το Κιλκίς, σε έγγραφη δημόσια ευχαριστήρια επιστολή του, απευθύνεται στο ένστολο προσωπικό της ΕΛΑΣ:

“Με την παρούσα επιστολή θα επιθυμούσα να απευθύνω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες τόσο προσωπικά στο περιφερειακό Αστυνομικό διευθυντή Κιλκίς, τον Διευθυντή της διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς τον διευθυντή της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κιλκίς όσο και στο αστυνομικό προσωπικό της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κιλκίς, για τις συντονισμένες και αμιγώς επαγγελματικές ενέργειες τους που οδήγησαν στην εξάρθρωση και σύλληψη των μελών σπείρας, που εμπλέκονται σε κλοπές. Θα ήθελα, λοιπόν να συγχαρώ το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, που εργάστηκε με ζήλο και επαγγελματισμό, με αποτέλεσμα τη σύλληψη των δραστών και την ανεύρεση πλήθους προϊόντων, που είχαν κλαπεί και από την αποθήκη μου.

Η εξάρθρωση της σπείρας αποτελεί, δίχως άλλο, επιτυχία των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα της ασφάλειας Κιλκίς, ενώ ταυτόχρονα τιμά το σώμα και τονώνει το αίσθημα δικαίου και ασφάλειας των πολιτών του νομού Κιλκίς.

Είμαι βέβαιος πως η υποδειγματική σας δουλειά θα συνεχιστεί προς όφελος κάθε πολίτη του νομού Κιλκίς

Περισσότερα
Δείτε ακόμα