Γενικά

Συνέλφθησαν δύο άνδρες από αστυνομικούς της Παιονίας για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης (Βίντεο)

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους της οικίας του καλλιεργούσε με την μέθοδο της υδροπονίας 55 δενδρύλλια κάνναβης. Κατασχέθηκαν πάνω από τέσσερα κιλά κάνναβη και εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, ενώ συνελήφθη και 50χρονος που προμηθεύτηκε από τον 58χρονο ποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής 10.1.20 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του γραφείου ασφάλειας του αστυνομικού τμήματος Παιονίας, 58χρονος ημεδαπός, για υδροπονική καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης.

Ειδικότερα, κατελήφθη ο 58χρονος, να έχει προμηθεύσει με ποσότητα κάνναβης 50χρονο ημεδαπό, που επίσης συνελήφθη.

Στην κατοχή του 50χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18,6 γραμμάρια κάνναβης, ενώ σε έρευνα που έγινε στο όχημα του 58χρονου και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επιπλέον ποσότητα κάνναβης βάρους 17,8 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό 215 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 58χρονου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του τμήματος ασφάλειας Κιλκίς («Minnie»), εντοπίσθηκαν:

Τέσσερις ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, αποτελούμενοι από κατάλληλο εξοπλισμό, στους οποίους καλλιεργούσε με την μέθοδο της υδροπονίας, συνολικά 55 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,5 μέτρων, ποσότητες αποσπασμάτων κάνναβης βάρους 3 κιλών και 655 γραμμαρίων, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 874 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό 3.200 ευρώ και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το όχημα που χρησιμοποιούσε ο 58χρονος, καθώς και ο εξοπλισμός για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης (λαμπτήρες, ανεμιστήρες, χρονοδιακόπτης κ.α.).

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Εντοπισμός δενδρυλλίων κάνναβης

#video από τον εντοπισμό 55 δενδρυλλίων κάνναβης σε σπίτι 58χρονου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης!#Αστυνομικό_Τμήμα_Παιονίας

Gepostet von Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας am Samstag, 11. Januar 2020

Περισσότερα
Δείτε ακόμα