Γενικά

Συνεδρίασε η Πολιτική Προστασία του δήμου Παιονίας

Την Τρίτη 5 Οκτωβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.) του δήμου Παιονίας.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το σχεδιασμό και τις δράσεις της Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων κατά την χειμερινή περίοδο 2021-22. Την συνεδρίαση συντόνισε ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του δήμου ο Αθανάσιος Γώγος (Δασολόγος).

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, οι αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Δουλκερίδης, Τεχνικών Έργων Γιάννης Αδαμόπουλος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού Γιάννης Συμεωνίδης, ο αναπληρωτής διοικητής ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κιλκίς αντιπύραρχος Χρήστος Γκαντίδης, ο διοικητής Π.Υ. Κιλκίς αντιπύραρχος Χρήστος Καϊναδόγλου, ο αναπληρωτής διοικητής Π.Υ. Γουμένισσας Πυραγός Αλέξανδρος Ταρινίδης, ο διοικητής Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς Επιπυραγός Γρηγόρης Σαλαβασίδης, εκπρόσωποι του Δασαρχείου Κιλκίς Βλαδίμηρος Κωνσταντινίδης (Δασοπόνος) και Παντελής Κιτσονίδης (Δασοφύλακας), ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Τμ. Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Κιλκίς Θόδωρος Κοκκίνης (Γεωπόνος), ο Πολιτικός Μηχανικός ΠΕ Κιλκίς Στυλιανός Κωνσταντινίδης, ο αναπληρωτής προϊστάμενος ΔΕΥΑ.Π Γιώργος Αναστασιάδης, ο εκπρόσωπος του ΤΟΕΒ Αξιούπολης Ηλίας Παπαχρήστου, ο εκπρόσωπος του ΤΟΕΒ Αρτζάν-Αματόβου Νικόλαος Καραβαλάκης, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Γουμένισσας και εκπρόσωπος της εθελοντικής ομάδας Κωνσταντίνος Πιλάτος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα