Πολιτική

Μήνυμα της υποψηφίου Μαρίας Συμεωνίδου για τις εκλογές των εκπαιδευτικών

Στις 2 Νοεμβρίου ψηφίζουμε για τους αιρετούς μας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, ΠΥΣΔΕ – ΑΠΥΣΔΕ – ΚΥΣΔΕ.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
στις 2 Νοεμβρίου επιλέγουμε τη συμμετοχή για να φανεί η δύναμή μας. Αναδεικνύουμε με την ψήφο μας ικανούς και αξιόπιστους εκπροσώπους, στηρίζουμε εργατικούς, συνεπείς και υπεύθυνους συναδέλφους, εκλέγουμε αυτούς που θα σταθούν με ευαισθησία και σεβασμό δίπλα μας.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
Στο νέο μου ξεκίνημα δεν κυνηγώ χίμαιρες. Ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες της οικονομικής κρίσης και λιτότητας που θίγουν βάναυσα τις εργασιακές μας σχέσεις και δημιουργούν ένα δικαιολογημένο κλίμα ανησυχίας στους εκπαιδευτικούς, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην υποβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στο δημόσιο σχολείο.

Αυτό που με παρακινεί είναι η φιλοδοξία μου να προσφέρω γιατί νοιάζομαι. Κοιτώντας μπροστά, αγωνιζόμενη στο μέτρο των δυνατοτήτων μου με υπευθυνότητα και κυρίως αποτελεσματικότητα, θα προσπαθώ να προτείνω λύσεις για τα δίκαια αιτήματα και τις διεκδικήσεις των συναδέλφων μου, με ευαισθησία και σεβασμό στην αξιοπρέπεια του καθένα χωριστά.

Φιλοδοξώ να φανώ χρήσιμη στον κοινό αγώνα καταξιωμένων συναδέλφων για μια δυναμική απάντηση στη συνεχιζόμενη υποβάθμιση της παιδείας, σε μια κοινή προσπάθεια για αναγνώριση της αξίας του ρόλου και της προσφοράς των εκπαιδευτικών στην ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Ζητώ να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας για να δυναμώσουμε τη φωνή μας.

ΜΑΡΙΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ
ΠΕ11, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΣΔΕ
ΜΕ ΤΗ ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Περισσότερα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]

Δείτε ακόμα