ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Π/Σ Κιλκίς: Ανερυθρίαστος αριβισμός με ονοματεπώνυμο: Πέτρος Παππάς
Στις αιχμηρές δηλώσεις του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Πέτρου Παππά στην τηλεοπτική εκπομπή του Τάκη Χατζή στο ONE και στην εκπομπή Talk την Δευτέρα 18.5.26. κατά του ΣΥΡΙΖΑ Π/Σ και τον Αλέξη Τσίπρα απάντησε η νομαρχιακή επιτροπή του στην οποία αναφέρει τα εξής:
“Ακούγοντας την τελευταία αποτυχημένη παράσταση του γνωστού τηλεοπτικού μαϊντανού με τη φθαρμένη ιατρική μπλούζα και το απύλωτο στόμα, το μυαλό ανασύρει ντροπιαστικές εικόνες για το ανθρώπινο είδος.
Αποτυχών υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης το 2019 με τον ΣΥΡΙΖΑ, ζήτουλας στον Αλέξη Τσίπρα το 2023 για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, υμνητής του Τσίπρα όταν με ψέματα υφάρπαξε την ψήφο των καλόπιστων αριστερών Κιλκισιωτών, πιστός αυλικός του Κασσελάκη επιδείξας τόσο ζήλο που δίκαια θα κέρδιζε τον βυζαντινό τίτλο ευγενείας του αυτοκρατορικού σφουγγοκωλάριου, επικριτής αργότερα του Κασσελάκη όταν βρέθηκε εκτός ΣΥΡΙΖΑ, και σήμερα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που μέχρι χθες κατηγορούσε.
Η εντυπωσιακή πορεία του Πέτρου Παππά, πολύτιμο παράδειγμα προς αποφυγήν για γονείς και παιδιά, προσβάλλει την κοινή λογική με τη λεοντή της μεταλλασσόμενης ιδεολογίας, εργαλείο το ψέμα και έμφυτη ικανότητα τον αριβισμό.
Ιδού ο άνθρωπος!”.


