Κοινωνία

Συγχαρητήρια δήλωση Α.Βεργίδη στον γεωπόνο – υπάλληλο της ΔΑΟΚ Π.Ε. Κιλκίς Β.Ιωαννίδη

«Η εύφημος μνεία στον υπάλληλο της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, Βασίλη Ιωαννίδη από τη γενική διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αποτελεί ουσιαστική αναγνώριση και εκτίμηση της υψηλής αίσθησης καθήκοντος και της ευσυνειδησίας που τον χαρακτηρίζει», υπογραμμίζει σε συγχαρητήρια δήλωσή του, ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Ακολουθεί η δήλωση του αντιπεριφερειάρχη:

«Συγχαίρω και δημόσια τον γεωπόνο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Βασίλη Ιωαννίδη, για την εύφημο μνεία που έλαβε από τη Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εύφημος μνεία αποτελεί ουσιαστική αναγνώριση και εκτίμηση της υψηλής αίσθησης καθήκοντος και της ευσυνειδησίας που τον χαρακτηρίζει, καθώς και του ήθους, της εργατικότητας, της μεθοδικότητας, αλλά και της αποτελεσματικότητας του.

Προσηλωμένος στον στόχο, ο Βασίλης Ιωαννίδης κατάφερε να δημιουργήσει, συνεργαζόμενος με συναδέλφους του και με τη βοήθεια των εταίρων του σχετικού έργου, μία “εφαρμογή” με τη χρήση QR Code, μέσω της οποίας οι εξαιρετικής ποιότητας ΠΟΠ & ΠΓΕ οίνοι της Π.Ε. Κιλκίς “φτάνουν” σε κάθε σημείο του πλανήτη.

Πέραν της προαναφερόμενης εφαρμογής, η οποία ενισχύει την εξωστρέφεια των οίνων ΠΟΠ & ΠΓΕ της Π.Ε. Κιλκίς, ο Βασίλης Ιωαννίδης εργάστηκε και συνεχίζει να εργάζεται σε μία σειρά δράσεων, οι οποίες ενδυναμώνουν τα χαρακτηριστικά του πρωτογενή τομέα.

Επιθυμώ, επίσης, να εξάρω την άριστη συμπεριφορά του.

Ο κ. Ιωαννίδης αποδεικνύει ότι, στις δημόσιες υπηρεσίες υπάλληλοι με εξαιρετικές ικανότητες και διάθεση προσφοράς, όταν τους προσφέρονται τα κατάλληλα “εργαλεία” και εμπιστοσύνη, “προσφέρουν” προς όφελος των πολιτών, αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Η εξαιρετική του ιδέα , η οποία μετουσιώθηκε σε έργο το οποίο “ταξιδεύει” ένα από τα πιο γνωστά “χαρακτηριστικά” της περιοχής μας με έντονο εξαγωγικό προφίλ και σημαντικό μερίδιο στην εγχώρια και τις αγορές του εξωτερικού, αποτελεί μία σημαντική επιτυχία.

Συγχαίρω τον Βασίλη Ιωαννίδη και τον ευχαριστώ εκ μέρους της Π.Ε. Κιλκίς για την εξαιρετική του προσπάθεια και του εύχομαι ανάλογη συνέχεια με επιτυχίες»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ποταμός Αξιός και οι αισθητήρες μέτρησης της στάθμης των υδάτων που τοποθετήθηκαν στην γέφυρα

Στην εγκατάσταση συστήματος μέτρησης στάθμης υδάτων στην γέφυρα του ποταμού Αξιού, στο ύψος της Αξιούπολης, προέβη στα τέλη της προηγούμενης […]

Παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην «αξιολόγηση» – κατηγοριοποίηση των σχολείων και τον αυταρχισμό κυβέρνησης – υπουργείου παιδείας

Η κυβέρνηση και το υπουργείο παιδείας μπροστά στον ανυποχώρητο αγώνα ενάντια στην κατηγοριοποίηση των σχολείων, την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων […]