Πολιτική

Στήριξη υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Κυριακίδη στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κιλκίς

Το κέντρο δημιουργικής απασχολησης παιδιών με αναπηρία (ΚΔΑΠΜΕΑ) επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«Το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) επισκέφθηκε πριν από λίγες ημέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης. Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ συνομίλησε με το προσωπικό και τα παιδιά σε στιγμές διασκέδασης καθώς είχαν την αποκριάτικη γιορτή τους.

Η υπεύθυνη του ΚΔΑΠ Κόνυ Καραουλάνη, εργαζόμενοι που φροντίζουν με αγάπη και ενδιαφέρον να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους τα παιδιά και οι ενήλικοι, που φιλοξενούνται στην κοινωνική δομή αλλά και τα ίδια τα παιδιά είχαν την καλοσύνη να ξεναγήσουν το Δημήτρη Κυριακίδη στους χώρους του κέντρου, στο γυμναστήριο, στο φυσιοθεραπευτήριο, στην αίθουσα καλλιτεχνικών, την οποία κοσμούν χαριτωμένες κατασκευές των παιδιών, αλλά και στην αίθουσα υπολογιστών.

Από τη σύντομη ξενάγηση κρατήσαμε όμορφες εικόνες με τα παιδιά να μας δείχνουν με αληθινό καμάρι τις υποδομές στις οποίες αξιοποιούν δημιουργικά το χρόνο τους και να μας ενημερώνουν με έκδηλο ενθουσιασμό για τη συμμετοχή τους, με έργα ζωγραφικής, σε εικαστική έκθεση που διοργανώνεται προσεχώς στην Πάτρα.

Κρατήσαμε και το αίτημα των υπευθύνων του κέντρου για την ανάγκη συντήρησης του σχολικού κτιρίου καθώς τα σημάδια του χρόνου και της υγρασίας είναι εμφανή στους τοίχους και στην οροφή του.

Ο Δημήτρης Κυριακίδης δήλωσε εντυπωσιασμένος από το επίπεδο του παραγόμενου εκπαιδευτικού έργου και τις υλικοτεχνικές υποδομές του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ, το οποίο λειτουργεί υπό την σκέπη της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης Κιλκίς (ΚΔΕΚ), και τόνισε ότι θα συμβάλει με κάθε πρόσφορο τρόπο ώστε οι δραστηριότητές του και να συνεχιστούν και να αναδειχθούν περισσότερο στην τοπική μας κοινωνία».

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]