Αθλητισμός

Σ.Ματζάρης, ο τελευταίος των… «παλιννοστησάντων» στον Απόλλωνα Ευρώπου

Μετά την περυσινή παράνομη στην α1 κατηγορία ΕΠΣΚ, ο Απόλλων Ευρώπου ενισχύθηκε σημαντικά, εντάσσοντας στην δύναμή του παίκτες που ξεκίνησαν τα τμήματα υποδομής τους και αναδείχθησαν σ΄αυτόν, για να διακριθούν κατόπιν τόσο εντός όσο και εκτός ορίων νομού Κιλκίς ως στελέχη κορυφαίων ομάδων του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου και αξιόμαχων ομάων πρώην δ΄και νυν γ΄εθνικής κατηγορίας.

Όλοι πλην ενός… «παλισσόστησαν» στον Απόλλωνα πριν την έναρξη της περιόδου.

Ο μόνος, που παρέμενε ακόμη εκτός ομάδος, ήταν ο Στέφανος Ματζάρης.

Όμως, πριν λίγες ημέρες προστέθηκε και αυτός στους «παλιννοστήσαντες», «κλείνοντας» τον κύκλο.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ακολούθησε τον ίδιο «δρόμο» με τους συντοπίτες συμπαίκτες του πλέον, σταδιοδρομώντας σε ομάδες πρώην δ΄και νυν γ΄εθνικής κατηγορίας, όπως οι Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αλεξάνδρεια, Κιλκισιακός και Κεραυνός Ωραιοκάστρου και σε όλα τα κορυφαία «ονόματα» της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣΚ.

Με την επάνοδό του στον Απόλλωνα της γενέτειράς του, η ιστορική ομάδα του Ευρώπου ενισχύεται ακόμη περισσότερο στο κέντρο και την επίθεση, σε σημείο πλέον που να μπορεί να κάνει περισσότερο αισθητή την παρουσία της στο πρωτάθλημα α1 κατηγορίας, διεκδικώντας ακόμη και ρόλο ρυθμίστριας των εξελίξεων.

Και τούτο παρά το γεγονός, ότι φέτος επέλεξε το «ξεσπίτωμα», δηλαδή αγωνίζεται σε άλλα γήπεδα ως γηπεδούχος, προκειμένου να ρίξει το βάρος στην ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου και ανακαίνιση των υπολοίπων του γηπέδου Ευρώπου, ενός έργου οι εργασίες του οποίου ήδη εκτελούνται, ώστε ο Απόλλων να επιχειρήσει με την σειρά του περισσότερο συναβαθμισμένη παρουσία από την νέα περίοδο.

Περισσότερα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]

Δείτε ακόμα

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]