Ειδήσεις Video

Στ.Κασσελάκης από το Κιλκίς: «Τεκμηριωμένος ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών»

Στο Κιλκίς περιόδευσε το Σάββατο 18-5-24, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.
Στην διάρκεια της περιοδείας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών, υποστηρίζοντας ότι «ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος», ενώ κατηγόρησε την ΝΔ ότι «καπηλεύθηκε το ζήτημα, το μήνυμά της είναι μπερδεμένο, με πολλές κωλοτούμπες, και τώρα πληρώνει την κωλυσιεργία της».

Στιγμιότυπα
Ο Σάββας Κεσίδης, που ζη στο Κιλκίς του είπε τη μαντινάδα «Εμείς πίνουμε τσιπουράκι κι εσύ μεγάλε αρχηγέ ρίξε τον Μητσοτάκη». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε: «Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Το δεύτερο είναι να κυβερνήσουμε καλύτερα».
Ο κ. Κασσελάκης περπάτησε στο κέντρο του Κιλκίς, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Πέτρο Παππά και υποψήφιους ευρωβουλευτές. Μπήκε σε καταστήματα, συνομίλησε με πολίτες και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Η έκπληξη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιφύλαξε και μιάν έκπληξη στα μέλη του κυβερνώντος κόμματος.
Συγκεκριμένα, περνώντας από τα γραφεία της ΝΔ αποφάσισε να μπει και να χαιρετίσει τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Μηνά Παπαδόπουλο και τον επικεφαλής του εκλογικού αγώνα των ευροεκλογών Θεόφιλο Τιρεκίδη στο χώρο, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να υπάρξει «πολιτικός πολιτισμός».

Ευχήθηκε στους παριστάμενους «καλό αγώνα» γιά το κόμμα τους και έγραψε σε καπελλάκια της ΝΔ «Ομόνοια στην Ελλάδα μας».

Εν τω μεταξύ, σε ενημερωτικό δελτίο για την περιοδεία Κασσελάκη, αναφέρονται και τα εξής:

Το Σάββατο, 18 του Μάημ στο πεζοδρομημένο τμήμα της οδού 25ης Μαρτίουτης πόλης μας, ο κόσμος του Κιλκίς υποδέχθηκε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη, συνοδευόμενο από τον βουλευτή Πέτρο Παππά, μέλη του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, τον συντονιστή της ΝΕ Κυριάκο Κυβρακίδη και μέλη της ΝΕ σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού, επιβεβαιώνοντας την απήχηση που έχει στη κοινωνία.

«Απλός και προσιτός»

Απλός και προσιτός, φιλικός και εγκάρδιος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με τον αληθινό και αυθεντικό λόγο του, αναθέρμανε το ενδιαφέρον γιά την πολιτική ξανά, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από την αθρόα προσέλευση του κόσμου, που πήγε όχι μόνο να τον ακούσει, αλλά να τον αγκαλιάσει και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κιλκίς ευχαριστεί όλους, όσους ήταν στην συγκέντρωση, και υπόσχεται πως μαζί με την κοινωνία που αγωνιά, δυναμικά και μαζικά θα δώσει τη μάχη στις ευρωεκλογές, “γιά να πάει ο τόπος μας συνολικά μπροστά γιά όλη την κοινωνία”».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]