Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Να αφήσουν τα «παιχνίδια» ηγεσίας

Ο πολιτευτής Κιλκίς της ΝΔ Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης συμμετέσχε στις εργασίες της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ η οποία συνεδρίασε την Κυριακή 8.3.15 για να αποτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Ο κ. Καζαντίδης ενεγράφη στον κατάλογο των ομιλητών, και ως μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ πραγματοποίησε δυναμική παρέμβαση ζητώντας από όλα τα στελέχη να αφήσουν στην άκρη τις εσωκομματικές έριδες και τα «παιχνίδια» ηγεσίας και να σταθούν ενωμένοι με αίσθημα ευθύνης και με αξιόπιστο λόγο απέναντι στα προβλήματα του τόπου, δίπλα στην κοινωνία, παράγοντας ουσιαστικό αντιπολιτευτικό έργο στην κυβέρνηση.

Ο κ. Καζαντζίδης πρότεινε, όπως και πολλά άλλα στελέχη, να πραγματοποιηθούν περιφερειακές συνδιασκέψεις σε όλη τη χώρα, με την ενεργό συμμετοχή και παρουσία εξειδικευμένων ανά τομέα κλιμακίων, προκειμένου να αναθερμανθούν αλλά και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις της παράταξης με την βάση.

Στο περιθώριο των εργασιών της πολιτικής επιτροπής ο κ. Καζαντζίδης είχε επαφές με πρώην υπουργούς, νυν βουλευτές και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης όπως ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σούλη Καζαντζίδη και Γιώργου Αυτιά μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων γιά της ευρωεκλογές

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Φωτοσχόλιο

Από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιο της Πέμπτης 4 Απριλίου 2024

Δείτε ακόμα

Αικ.Παναγιωτίδου-Φραγγίδου: «Καθοριστική και στον νομό η συμβολή του ΕΕΣ στην διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας»

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονη κινητικότητα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας ή νομού Κιλκίς. Ειδικότερα, το περιφερειακό […]