Πολιτική

Α.Καζαντζίδης: «Έχει περισσέψει, δυστυχώς, η υποκρισία στο Κιλκίς»

Σφοδρή επίθεση κατά των δημοτικών συμβούλων Κιλκίς, που αντιτίθενται στην επιλογή του οικοπέδου πρώην μύλου Σαμαρά γιά την ανέγερση του δικαστικού μεγάρου εξαπέλυσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κιλκίς-Μαζί μπορούμε», της ελάσσονος μειοψηφίας, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Στην σχετική έγγραφη δήλωσή του ο κ. Καζαντζίδης αναφέρει τα εξής:

«Αντί οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων – παλιοί και νέοι, εκπρόσωποι των χωριών αλλά κυρίως της πόλης – να προβληματιστούν που το Κιλκίς είναι η τελευταία πόλη στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που δεν έχει δικαστικό μέγαρο και η απονομή της δικαιοσύνης για όσους ξένους έρχονται για πρώτη φορά στο Κιλκίς, μετατρέπεται στη μεγαλύτερη δυσφήμιση για τον τόπο μας για τις άθλιες υλικές υποδομές του, οι μισοί σύμβουλοι του δημοτικού συμβουλίου, προτίμησαν να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους και να καταψηφίσουν την πρόταση της δημοτικής αρχής για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς στο οικόπεδο πρώην μύλου Σαμαρά.

Και να ακούμε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο απίστευτες δικαιολογίες για την αρνητική ψήφο τους: Από το «κερδίζουν» οι ιδιώτες που είπε το ΚΚΕ, μέχρι το …«θα ανοίξουν οι ουρανοί και ο Βεελζεβούλ μαζί με τους δαίμονες της Κόλασης θα …βασανίζουν τους δημοτικούς συμβούλους που θα ψηφίσουν θετικά», όπως μας ανέλυσε επί μισή ώρα ο ”φωτεινός παντογνώστης” της αίθουσας.

Και ψήφισαν «κατά», παρά το ότι γνώριζαν πως αν δεν κινηθεί γρήγορα το δημοτικό συμβούλιο και μέχρι τέλος Οκτωβρίου δεν υποδείξει το χώρο του οικοπέδου, δεν θα «κλειδώσουν» τα χρήματα στον προυπολογισμό του 2020 και το έργο δεν θα υλοποιηθεί ποτέ!

Και όλα αυτά επειδή η κυβέρνηση της ΝΔ με τον υπουργό Δικαιοσύνης, ήρθαν στο Κιλκίς και δέσμευσαν τα εκατομμύρια που χρειάζονται για την ανέγερση του δικαστικού μεγάρου!

Δυστυχώς η λογική ”να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα” επικρατεί στα μυαλά και στις ψυχές πολλών δημοτικών συμβούλων εν έτει 2019!

Εμάς ως δημοτική παράταξη μας ενδιαφέρει μόνο ένα: Η ανέγερση δικαστικού μεγάρου.

Και ας το χτίσουν όλοι οι «πεπτωκότες άγγελοι» μαζί! Τελεία και παύλα».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]