Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Να γίνει ΑΜΕΣΩΣ ό,τι επιβάλλεται

Πήγαν τα μέλη της δημοτικής επιτροπής παραλαβής του έργου διαμόρφωσης χώρου αναβαθμισης του σκουπιδότοπου στο Κιλκίς και δέχθηκαν επίθεση δεκάδων από αυτά, που, άγνωστον πώς, διέφυγαν από την περίφραξη του συγκεκριμένου χώρου, με επακόλουθο οι άνθρωποι να αντιμετωπίσουν κίνδυνο γιά την σωματική ακεραιότητά τους ή ακόμη και γιά την ζωή τους!
ΣΚΥΛΙΑ
Ύστερα από αυτό ο δήμος Κιλκίς οφείλει να είναι αμείλικτος ως προς την εφαρμογή οποιασδήποτε πρωτοβουλίας ή ενέργειας ή κίνησης, που να αποσκοπεί στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος, έως την οριστική λύση του.

Και κανένας φιλοζωικός οργανισμός δεν είναι… «προϊσταμένη αρχή» ώστε να απαιτείται ακόμη και …η «άδειά» της γιά να πράξει ο δήμος τα αυτονόητα δέοντα!

Είναι καιρός να καταστεί σαφές με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο στους λίγους και εκ συστήματος αυτόκλητους «φιλοζώους» (ως όλοι οι υπόλοιποι, η συντριπτική πλειονότητα δηλαδή, να είναι «εκ συστήματος» …εξολοθρευτές τετραπόδων!), ότι ουδείς κείται υπεράνω νόμων.

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]