Σύμβαση διαχείρισης ανεπιτηρήτων ζώων θα συνάψει ο δήμος Κιλκίς

Αγροτικά /

Από την αντιδημαρχία ανάπτυξης ανακοινώθηκε, ότι ο δήμος Κιλκίς προτίθεται να συνάψει σύμβαση με κατ’ ευθείαν ανάθεση, με ιδιοκτήτη κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων εντός των διοικητικών ορίων του δήμου, με αντικείμενο την διαχείριση των ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι κάτοχοι κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων με νόμιμη άδεια λειτουργίας από την αδειοδοτούσα αρχή (τμήμα κτηνιατρικής Κιλκίς), όπως αυτές ορίζονται από το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικώς με την εν λόγω πρόσκληση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα ζωικής παραγωγής της διεύθυνσης τοπικής οικονομικής ανάπτυξης (Βικτωρία Γούναρη τηλ. 23413 52244) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Περισσότερα

Γ. Γεωργαντάς στα εγκαίνια της Zootechnia: Το Μάρτιο στον αέρα οι διαγωνισμοί για τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης

Κλείνει η μεγαλύτερη εκκρεμότητα της ελληνικής κτηνοτροφίας Ως μια ευκαιρία επανεκκίνησης της ελληνικής κτηνοτροφίας, χοιροτροφίας, πτηνοτροφίας και αλιείας χαρακτήρισε την […]

Δείτε ακόμα

Διήμερη επίσκεψη στο Κιλκίς του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστου Παπαστεργίου

Διήμερη επίσκεψη στο δήμο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει, αύριο Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης, […]