Πολιτική

Υπέρ Δημήτρη Σισμανίδη ο Γιώργος Συμπιλίδης γνωστοποίησε o Θόδωρος Βαφειάδης

Στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη τάσσεται ο πρώην βουλευτής και πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Κιλκίς Γιώργος Συμπιλίδης!
Αυτό γνωστοποίησε με αποκαλυπτική δήλωσή του, μιλώντας στην εκπομπή «Ανευ Ορων» του ράδιο-«Μαχητής» ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Θόδωρος Βαφειάδης, στέλεχος του συνδυασμού «Ανοδος-Επτάπολις» του Δημήτρη Σισμανίδη.
Ο κ. Βαφειάδης, που είναι υποψήφιος γιά την δημοτική ενότητα Κρουσίων (Κρουσσών), δήλωσε, ότι η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο οφείλεται εν πολλοίς στην ενθάρρυνση και παρότρυνση εκ μέρους του κ. Συμπιλίδη.
Πρόσθεσε δε, ότι, αν ο κ. Συμπιλίδης κατερχόταν στις εκλογές, όπως είχε διαφανεί αρχικώς, τότε αυτός θα συμμετείχε στο δικό του ψηφοδέλτιο.
Πάντως ο κ. Βαφειάδης διευκρίνησε, ότι η κάθοδός του στις τοπικές εκλογές δεν σχετίζεται με φιλικές ή συγγενικές σχέσεις ούτε επηρεάζεται από αυτές, αλλά έχει να κάνει με τα πιστεύω του γιά την αυτοδιοίκηση και τις θέσεις και απόψεις του γιά τα τοπικά θέματα, σε συνάρτηση με την διάθεση και βούλησή του να έχει ενεργό συμμετοχή στην προσπάθεια επίλυσής του.
Απαντώντας σε ερώτηση γιά το αν η στήριξη του Δημήτρη Σισμανίδη προέρχεται μόνον από τον Γιώργο Συμπιλίδη ο κ. Βαφειάδης τόνισε, ότι όλοι όσοι είχαν αρχικώς εκφρασθεί υπέρ του κ. Συμπιλίδη στηρίζουν τώρα τον κ. Σισμανίδη ενώ πολλοί συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, και ο κ. Συμπιλίδης, τους στηρίζει όλους ανεξαιρέτως.
«Προέχει η νίκη του συνδυασμού, και αυτή θα έλθει με την προσπάθεια όλων, βασισμένη στις ίδιες αρχές και αξίες και στο ίδιο όραμα γιά το καλό και την πρόοδο του τόπου», τόνισε ο κ. Βαφειάδης.

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Το… «γούρι»

Αυτή τη φορά η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς […]