Αθλητισμός

Νέο ατομικό ρεκόρ και 2η θέση για τον Κώστα Ζάλτο στους τελικούς του NCAA (Βίντεο)

Ο Κώστας Ζάλτος κατέκτησε την δεύτερη θέση στην σφυροβολία των τελικών του NCAA με μεγάλο ατομικό ρεκόρ στα 76,33μ.


Εκπληκτική εμφάνιση έκανε τα ξημερώματα στο Όστιν του Τέξας ο Πεδινιώτης  αθλητής του πανεπιστημίου της Μινεσότα Κώστας Ζάλτος στην τελική φάση των αγώνων σφυροβολίας του NCAA.

Στην πρώτη ημέρα της τελικής φάση του πρωταθλήματος, ο πρωταθλητής της σφυροβολίας έκανε μεγάλο ατομικό ρεκόρ με βολή στα 76,33μ., για να κατακτήσει την δεύτερη θέση.

Πήγε με ρεκόρ 75,27μ., το οποίο έσπασε δύο φορές στον αγώνα.

Μία στην δεύτερη βολή με 75,57μ. και άλλη μία στην 5η βολή με το 76,33μ., το οποίο μάλιστα τον είχε φέρει στην πρώτη θέση!

Ο Ζάλτος σε έναν εξαιρετικό αγώνα, ξεκίνησε με άκυρη προσπάθεια, συνέχισε με 75,57 μ. που επίσης ήταν νέο ατομικό ρεκόρ και στην τρίτη είχε 74,52 μ., συνέχισε με 74,31 μ., στην πέμπτη του βολή έκανε τα 76,33 μ. και ολοκλήρωσε τον αγώνα του με άκυρη βολή.

Πρώτος ήταν ο Βρετανός Κένεθ Ικέτζι με 77,92 μ., ενώ το βάθρο έκλεισε με τον Τζόρνταν Γκέιστ με 75,97 μ. όπου πήρε την τρίτη θέση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]