Αθλητισμός

Ρυθμίσθηκαν θέματα προσέλευσης και ασφάλειας γιά τον αγώνα Εθνικού-Αρη

Σε σύσκεψη στην αστυνομική διεύθυνση Κιλκίς παρέστησαν εκπρόσωποι του Εθνικού Ν.Αγιονερίου μαζί με εκπροσώπους και του Αρη Θεσσαλονίκης κατά την οποία συζητήθηκαν τα μέτρα τάξης και όλα όσα απαιτούνται ώστε να πραγματοποιηθεί σε φίλαθλο πνεύμα ο μεταξύ των δύο ομάδων ποδοσφαιρικός αγώνας της προσεχούς Κυριακής 18.10.15, στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς.

Αποφασίσθηκε να δοθούν στην φιλοξενούμενη ομάδα της συμπρωτεύουσας 2.000 ειστήρια για τους φίλους και οπαδούς των κιτρινόμαυρων οι οποίοι θα θελήσουν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους στο κυριακάτικο μεγάλο παιχνίδι που ήδη συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων της γ΄ εθνικής κατηγορίας και όχι μόνο.

Εν τω μεταξύ, επικοινωνία με την διοίκηση του Εθνικού Ν.Αγιονερίου είχαν οι άνθρωποι του Αρη για τα εισιτήρια του αγώνα.

Οι άνθρωποι της ομάδας από το Κιλκίς δεν έχουν καμμία αντίρρηση να παραχωρήσουν εισιτήρια στους κίτρινους, όπως έκαναν και γιά τον αντίστοιχο περυσινό αγώνα και μάλιστα είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν και την μεγάλη κεντρική κερκίδα για να φιλοξενηθεί ο μεγάλος όγκος των οπαδών του Αρη.

Το μόνο που μένει να καθοριστεί είναι αν το εισιτήριο θα κοστίζει πέντε ή δέκα ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ν.Αγιονέρι σκέφτηκε και το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο αγώνας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αφού το Κιλκίς είναι όμορος νομός, προκειμένου να έχει ακόμη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία αλλά είναι δύσκολο αφού ο κανονισμός αναφέρει ότι για να γίνει αυτό πρέπει και τα δυο γήπεδα τα οποία έχει δηλώσει ο Εθνικός ότι θα χρησιμοποιηθεί τη φετινή περίοδο (το δικό του και το δημοτικό στάδιο Κιλκίς) να κριθούν ακατάλληλα…

Περισσότερα
Δείτε ακόμα