Αθλητισμός

Πρωταθλήματα ΕΠΣ Κιλκίς: Εννέα ομάδες έξω, δύο μέσα

Ο χώρος των πρωταθλημάτων ΕΠΣ Κιλκίς εξακολουθεί να υφίσταται σε οδυνηρό βαθμό τις επιπτώσεις της κρίσης.

Έτσι φέτος θα λάβουν μέρος σε αυτά 38 ομάδες, λιγότερες από κάθε άλλη χρονιά.

Η δραματική μείωση σημειώθηκε με την μη δήλωση συμμετοχής εννέα απο αυτές, που είχαν συμμετάσχει πέρυσι, ενώ την ίδα στιγμή επανενεργοποιήθηκαν μόλις δύο.

Πιο χαρακτηριστική η περίπτωση του Αλέξανδρου Κιλκίς, που, ενώ την προηγούμενη περίοδο εδραιώθηκε στην γ΄εθνική κατηγορία φέτος απέσυρε την συμμετοχή του όχι μόνον από αυτήν αλλά και από την α1 κατηγορία ΕΠΣΚ!

Ειδικότερα, δεν συμμετέχουν στα φετινά πρωταθλήματα οι Αλέξανδρος Κιλκίς, (πέρυσι γ΄εθνικής, φέτος α1 ΕΠΣΚ) Δόξα Χέρσου και Λεβέντης Λεβεντοχωρίου (α1 ΕΠΣΚ), Ελπίδες Κιλκίς (α΄ΕΠΣΚ), Κεραυνός Χορηγίου, Ηρακλής Φύσκας, Απόλλων Μαυρονερίου, Μ.Αλέξανδρος Ν.Γυναικοκάστρου και Ήλιος Ηλιολούστου (β΄ΕΠΣΚ).

Στον αντίποδα επανέρχονται στην ενεργό δράση Δόξα Π.Γυναικοκάστρου και Αίας Πολυκάστρου (και οι δύο β΄ΕΠΣΚ).

Κατόπιν τούτου στο πρωτάθλημα α1 κατηγορίας θα λάβουν ένδεκα ομάδες, στο πρωτάθλημα της α΄δεκατέσσερις και στο αντίστοιχο της β΄δεκατρείς, σε δύο ομίλους των έξι και επτά (με σύστημα διεξαγωγής είτε τριών γύρων είτε συγκεκριμένης μορφής διαδικασία αγώνων διαβάθμισης).

Η κλήρωση των αγώνων θα διενεργηθεί την Δευτέρα 2.9.19, στα γραφεία της ΕΠΣΚ, με ώρα έναρξης 7 το βράδυ για την α1 κατηγορία, 7.30 για την α΄ και 8.00 για την β΄.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]