Κοινωνία

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας ευχαριστεί

Από την πυροσβεστική υπηρεσία Γουμένισσας εκδόθηκε η ακόλουθη ευχαριστήριος ανακοίνωση:

«Την 1η και 2α Σεπτεμβρίου 2022, παραλάβαμε, μεταφέραμε και τοποθετήσαμε στις κτιριακές δομές της υπηρεσίας μας, στην Γουμένισσα, δύο εκποιήσιμους «οικίσκους – containers» από την τέως δομή φιλοξενίας Κ. Μηλιάς Πιερίας.

Οι οικίσκοι αυτοί, αφού μεταποιηθούν, διαμορφωθούν και επισκευασθούν καταλλήλως, θα αποτελέσουν τους εύχρηστους «βοηθητικούς χώρους», τόσο για την συντήρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού και οχημάτων όσο και της εκπαίδευσης του προσωπικού μας, αποφορτίζοντας το «κυρίως» κτήριο από τέτοιες χρήσεις. Βασικός σκοπός είναι η σταδιακή αναμόρφωση των δομών στέγασης και λειτουργικότητας της υπηρεσίας μας.

Γιά το όλο αυτό εγχείρημα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Γεώργιο Γεωργαντά γιά την διαρκή στήριξη και υποστήριξη των αιτημάτων της υπηρεσίας μας καθώς και στην υφυπουργό μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, για την άμεση έγκριση παραχώρησης αυτών των δύο «εκποιήσιμων» οικίσκων.

Επίσης εκφράζουμε πολλές ευχαριστίες στον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργιδη και στην αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, που με τις ενέργειές τους μας διατέθηκε γερανοφόρο μηχάνημα γιά την ασφαλή φόρτωση τους.

Ευχαριστούμε τον γενικό γραμματέα υποδοχής αιτούντων ασύλου Εμμανουήλ Λογοθέτη και τον διοικητή της δομής φιλοξενίας Νικόλαο Κατανά, γιά τις όποιες χρονικές διευκολύνσεις μας παρέσχον στην «επιχείρηση» φόρτωσης και μεταφοράς τους στην έδρα μας.

Τέλος εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες στις εταιρείες «TERRACON IKE» & «TSAKALIDIS IASON IKE» με έδρα το Πολύκαστρο, για την γενναιόδωρη χορηγία και διάθεση δύο μεγάλων ρυμουλκούμενων φορτηγών με πλατφόρμα, που με την σύμπραξη τους καταφέραμε να υλοποιήσουμε την επιχείρηση της «ασφαλής μεταφοράς» των οικίσκων».

Την ευχαριστήριο επιστολή υπογράφει ο διοικητής της ΠΟΥ Γουμένισσας αντιπύραρχος Χρήστος Γκαντίδης.

Περισσότερα

Αποδόθηκε ο οφειλόμενος φόρος τιμής στην μνήμη του ήρωα εφέδρου ανθυποσμηναγού Σ.Μαυροματίδη

Τελετή αποκαλυπτηρίων της πινακίδας ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού Πηγής σε οδό «Ανθυποσμηναγού Στέφανου Μαυροματίδη», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12.3.23, στον εν […]

Δείτε ακόμα

«Ούτε κόμμα ούτε αρχηγό»

«Δεν ψάχνω ούτε κόμμα ούτε αρχηγό», ήταν η λακωνική απάντηση του πρώην βουλευτή Κιλκίς και πρώην υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη, όταν […]