Σε πρόγραμμα γνωριμίας με τον ναυταθλητισμό συμμετέσχε το κέντρο κοινωνικής στήριξης

Αθλητισμός /

Το κέντρο κοινωνικής στήριξης Κιλκίς συμμετέσχε το Σάββατο 26.9.15 με 17μελή αντιπροσωπεία ωφελουμένων, προσωπικού και γονέων στην δράση «Συμμετέχουμε ισότιμα στον ναυταθλητισμό», η οποία διοργανώθηκε από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, (αντιπεριφέρεια κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης) και έλαβε χώρα στα Λουτρά Νέας Απολλωνίας.

ΚΚΣ

Πρόκειται για μια δράση στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Συμμετέχουμε Ισότιμα» η οποία αναπτύσσεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τα άτομα με αναπηρία έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με το νερό και να έχουν επαφή με την ιστιοπλοΐα και την κωπηλασία στην λίμνη Βόλβη.

Οι ωφελούμενοι του ΚΚΣ υπό την καθοδήγηση των μελών του ομίλου φίλων θαλάσσης (ΟΦΘ) Θεσσαλονίκης συμμετέσχαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε όλες τις δραστηριότητες. Στο χώρο της διοργάνωσης την αποστολή υποδέχτηκε θερμά ο αντιπεριφερειάρχης κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης Χάρης Αηδονόπουλος και ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις των ιαματικών λουτρών. Ήταν μια πολύ όμορφη και καινοτόμα δράση και ταυτόχρονα μια ενδιαφέρουσα «απόδραση» καθώς το τοπίο της λίμνης Βόλβης ήταν μαγευτικό», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

 

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]