Πολιτική

Τον πρεσβευτή του Αζερμπαϊτζάν δέχθηκε ο δήμαρχος του Κιλκίς

Ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτριος Σισμανίδης δέχθηκε την Τρίτη 14.10.14 στο γραφείο τον πρεσβευτή του Αζερμπαϊτζάν Ραχμάν Μουσταφάγιεφ με τον οποίο είχε όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση «γόνιμη συνεργασία».
Ο δήμαρχος Κιλκίς ενημέρωσε τον πρεσβευτή του Αζερμπαϊτζάν για τις αναπτυξιακές δυνατότητες του δήμου, που διαγράφονται και μέσα από την οικονομική δραστηριότητα της οργανωμένης βιομηχανικής περιοχής του Κιλκίς και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ από την περιοχή του Ισώματος.

ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ-ΠΡΕΣΒΗΣ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ

”Η κατασκευή του αγωγού θα ενισχύσει τη γεωπολιτική θέση της χώρας μας αναβαθμίζοντας την στο διεθνή ενεργειακό χάρτη” τόνισε ο κ. Σισμανίδης ενώ προσέθεσε ότι το μεγάλο αυτό έργο μπορεί να λειτουργήσει θετικώς για την προσέλκυση νέων επενδύσεων και τη διασφάλιση ορισμένων θέσεων εργασίας στον δήμο Κιλκίς.
Ο κ. Μουσταφάγιεφ δήλωσε ότι η χώρα του συνδέεται με παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας με την Ελλάδα και ευελπιστεί στην συνεργασία με τον δήμο Κιλκίς. Εκδήλωσε μάλιστα ενδιαφέρον για την συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν στο 17ο διεθνές φεστιβάλ κουκλοθεάτρου και παντομίμας μετά την σχετική ενημέρωση που του παρείχε ο δήμαρχος Κιλκίς.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να έχουν μια διαρκή επικοινωνία και συνεργασία για ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Περισσότερα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων