Ο εορτασμός της «Ημέρα της Αστυνομίας» στον ιερό ναό Αγίων Βασιλείου, Νικολάου & Αρτεμίου

Κοινοποίηση Facebook X
Η Ελληνική Αστυνομία γιόρτασε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2026 την «Ημέρα της Αστυνομίας» και τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου. Η «Ημέρα της Αστυνομίας» θεσπίστηκε από την Πολιτεία ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας, προς την πατρίδα και την κοινωνία.
Στο Κιλκίς τελέστηκε το πρωί επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό Αγίων Βασιλείου, Νικολάου & Αρτεμίου και αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου.
Στο πλαίσιο των εορτασμών και με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιείται πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας έως 21 Οκτωβρίου 2026, για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Σώματος.
Κοινοποίηση Facebook X
Κατηγορία:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ