Αθλητισμός

Πολύ καλή παρουσία Αίαντος Κιλκίς στον αγώνα δρόμου Α.Παντελεήμονος με την πρωτιά της Ρ.Νικολαίδου

aias 1

Γιά δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε στον Αγιο Παντελήμονα αγώνας δρόμου γιά όλες τις ηλικίες και με αποστάσεις των 10.000 μ., των 5.000μ. καθώς και των 1.000 γιά παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Ο καιρός …«έκανε το χατήρι» των διοργανωτών και αθλητών και οι αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 14.9.14 χωρίς κανένα πρόβλημα.
Σ’ αυτούς συμμετέσχε και ο Αίας Κιλκίς με τον ακόλουθο απολογισμό:
-Στα 10000μ. η Ραχήλ Νικολαΐδου τερμάτισε πρώτη. Η νεαρή δρομέας είχε έντονο συναγωνισμό αλλά κατάφερε τελικά να φτάσει στη νίκη με επίδοση 49.34.
Στην ίδια απόσταση στην κατηγορία των ανδρών, ο Σταύρος Κατσαρώνας με επίδοση 50.25 που είναι νέα καλύτερη ατομική τερμάτισε στην 22η θέση.
Στα 5000μ. αγωνίστηκε ένας νέος αθλητής του συλλόγου, ο Κυριάκος Σαχπεκίδης, ο οποίος έχοντας στα «πόδια» του ελάχιστες προπονήσεις κατάφερε με επίδοση 26.08 να τερματίσει πέμπτος πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

aias 3

Οσον αφορά στα τμήματα υποδομης, στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«….Οι «μικροί» του συλλόγου αγωνίστηκαν στα 1000μ. δημοτικών σχολείων παίρνοντας έτσι μία «γεύση» από αγώνες και νιώθοντας τη χαρά του συναγωνισμού και της προσπάθειας. Βασικό στόχο του «Αίαντα» σε αυτές τις ηλικίες στις οποίες δίνεται προτεραιότητα αποτελεί η σωστή εκμάθηση ώστε τα αποτελέσματα να έρθουν στην ηλικία που πρέπει για τα στελέχη του. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν ήταν οι Ελένη Καρακεζίδου, Ελένη Αμανατίδου, Κωνσταντίνα Αμανατίδου, Σάββας Χνιτίδης, Δήμητρα Αλέξογλου και Βαγγέλης Παυλίδης».

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας