Πολιτική

Ορκίστηκε ο ανεξάρτητος σύμβουλος ο Γ.Μιχαηλίδης στη θέση του Γ.Μπουδούρη

Στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς εισέρχεται ο ανεξάρτητος Γιώργος Μιχαηλίδης, ο οποίος ορκίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 15.1.20 ενώπιον του δημάρχου Κιλκίς να εκτελεί τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά του ως δημοτικός σύμβουλος.

Ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης ευχήθηκε στο νέο δημοτικό σύμβουλο καλή δύναμη στην αυτοδιοικητική του αποστολή και στάθηκε ιδιαίτερα στα γνωρίσματα της συνεργασίας και των εποικοδομητικών προτάσεων κάθε μέλους του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας του σώματος για την ουσιαστική ανάπτυξη του δήμου Κιλκίς.

Ο Μιχαηλίδης εξελέγη ως επιλαχών δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη του δημοτικού συνδυασμού “Δήμος Αξιών” της μείζονος αντιπολίτευσης και καταλαμβάνει τη θέση του παραιτηθέντος για προσωπικούς λόγους από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου Γιώργιου Μπουδούρη.

Η δήλωση αποχώρησης του Γιώργου Μιχαηλίδη

Το ενδιαφέρον της ορκομωσίας του Γ.Μιχαηλίδη πάντως είναι αποχωρησή του από τον συνδυασμό
“Δήμος Αξιών” του Π. Τονικίδη από τις 22 Αυγούστου, όπου με δήλωση του νέου δημοτικού συμβούλου Γιώργου Μιχαηλίδη διαφωνούσε με την επιλογή του του αρχηγού της παράταξης να ζητήσει την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιό συγκεκριμένα στην δηλωσή του ανέφερε:

Αποχωρώ από τον συνδυασμό «Δήμος Αξιών, Παύλος Τονικίδης» και ζητώ την παραίτηση του κ. Τονικίδη από την αρχηγία του συνδυασμού, δεν με ενδιαφέρει αν θα παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος.

Μετά και από την δημόσια διάψευση του Νίκου Κωνσταντινίδη, ο οποίος δηλώνει πως δεν είναι αυτός ο υποβάλλων της αίτησης ένταξης στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα του Παύλου Τονικίδη και με την έως τώρα άρνηση παραδοχής της εν λόγω κίνησης από τον αρχηγό του δημοτικού συνδυασμού «Δήμος Αξιών», δηλώνω ως ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού στη δημοτική ενότητα Κιλκίς, πως σε περίπτωση παραίτησης εκλεγμένου συμβούλου του συνδυασμού «Δήμος Αξιών» από την εν λόγω ενότητα θα εισέλθω στο δήμο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Δηλώνω επίσης πως θα επανέλθω στη ομάδα αυτήν εάν παραιτηθεί ο κ. Τονικίδης από την αρχηγία και γίνουν διεργασίες εκλογής νέου αρχηγού του «Δήμου Αξιών».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα