Αθλητισμός

Με καυστική ειρωνία αντιδρά στην διαιτησία ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Την έντονη αντίδραση του ΠΑΟ Κρηστώνης προκάλεσαν αποφάσεις και παραλείψεις της διαιτησίας του εκτός έδρας «ντέρμπυ» κορυφής με την ΑΕ Πολυκάστρου, οι οποίες, σύμφωνα με τους ιθύνοντές της στοίχισαν στην ομάδα του σιδηροδρομικού σταθμού Κιλκίς μιάν άδικη ήττα.
Ο σύλλογος της Κρηστώνης επέλεξε γιά να διαμαρτυρηθεί την οδό …της καυστικής ειρωνίας, εκδίδοντας την ακόλουθη χαρακτηριστική ανακοίνωση:
«Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ συνχαίρουν την διαιτητική τριάδα (Δραγούσης-Πάφης-Κατσάνης) για την άψογη και αμερόληπτη διαιτησία τους στον πρόσφατο αγώνα με την Α.Ε Πολυκάστρου για το πρωτάθλημα της α1.
Κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο τους, όχι μόνο «κόβοντας το καρπούζι στην μέση», αλλά σφυρίζοντας …υπέρ της ομάδος μας. Ιδιαιτέρως ο διαιτητής κ.Δραγούσης και ο βοηθός του κ.Πάφης έδειξαν ότι αποτελούν πραγματικά στολίδια για την ΕΠΣ και διαθέτουν όλα τα φόντα για να κάνουν το μεγάλο άλμα σε επαγγελματικές κατηγορίες.
Ετσι επαληθεύτηκαν οι πληροφορίες που είχαμε πριν τον αγώνα ότι πρόκειται για ικανούς και αξιόλογους διαιτητές,παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις σε δύσκολες πραγματικά φάσεις (μάρτυρας ο τηλεοπτικός φακός). Δικαίωσαν τους ανθρώπους επιτροπής διαιτησίας για τον ορισμό τους σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι,ενώ παράλληλα έδωσαν την δική τους απάντηση στους επικριτές τους.
Χαιρόμαστε που αντιμετώπίζετε με σεβασμό και την δέουσα σοβαρότητα τα παιχνίδια της ομάδας μας και είμαστε πάντα στο πλευρό σας,στηρίζοντας το δύσκολο έργο σας.Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να τιμήσουμε τους εν λόγω διαιτητές και όλους σας σε ειδική εκδήλώση του συλλόγου μας.
Απαιτούμε από εδώ και πέρα μετά από αυτήν την εκπληκτική διαιτησία το συγκεκριμένο τρίο να ορίζεται σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μας μέσα στην έδρα μας.
Υ.Γ 1:
Θα θέλαμε επίσης να σας ευχαριστήσουμε δημοσίως για τον απεριόριστο σεβασμό που δείχνετε προς τον σύλλογο μας και τους ποδοσφαιριστές μας μέσα από τον τρόπο ορισμού της διαιτησίας σε υπερ πολυτελές ξενοδοχείο από ανθρώπους που αγωνίζονται στον υψηλό θεσμό του «τσάμπιονς ληγκ»!
Για ακόμη μια φορά και πάλι αποδείξατε ότι έχετε σοβαρό πρόβλημα για καθαρό ποδόσφαιρο. Ειλικρινώς ζητούμε συγγνώμη που εμείς μάθαμε το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ και όχι το ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΣΘΑΙ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων

Ζούμε μια μαγική εικόνα. Κρίσιμα θέματα έρχονται στην επιφάνεια κάθε μέρα που αφορούν μείζονα κοινωνικά ζητήματα και κατ’ επέκταση την εκπαίδευση

Του Κώστα Ανθόπουλου* και Νίκου Τσούλια* Και το σχολείο χωρίς ουσιαστική υποστήριξη μοιάζει να είναι με νησίδα μέσα στην έρημο. […]