Πολιτική

Πανηγυρική ομιλία και στο Πολύκαστρο από τον Στέφανο Παραστατίδη

Σε πανηγυρικό κλίμα και με την ενθουσιώδη παρουσία εκατοντάδων Πολυκαστρινών και φίλων από την Παιονία, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Μαΐου η προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη, στο Πολύκαστρο. Η υποδοχή του έγινε εν μέσω θερμών εκδηλώσεων με πυρσούς και σημαίες του ΠΑΣΟΚ, στο κατάμεστο Κέντρο Πολιτισμού, στην κεντρική πλατεία του Πολυκάστρου.

Κατά τη διάρκεια του χαρακτηριστικού κινηματικού του λόγου και πλαισιωμένος από νέους ανθρώπους, ο Στέφανος Παραστατίδης τόνισε ότι πρέπει να χτιστεί μια νέα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πολίτη και πολιτικού, καθώς και ότι το πολιτικό σύστημα οφείλει να λειτουργεί με όρους συμπερίληψης και κοινωνικής συνοχής. Παράλληλα, άσκησε δριμεία κριτική στα κόμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για έλλειψη διαφάνειας, αξιοκρατίας, λογοδοσίας και κράτους δικαίου.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του και καταχειροκροτούμενος επεσήμανε ότι, «πρέπει να δείξουμε έξω από εδώ, ότι γίνεται αλλιώς. Πρέπει να αποδείξουμε ότι αυτός ο δρόμος μπορεί να έχει αποτέλεσμα. Αυτό είναι το ζητούμενο. Κι αν το Κιλκίς τα καταφέρει, ένας σκληρός, κλειστός και δύσκολος νομός κάνει μια μικρή επανάσταση, σπάσουν οι πολίτες τις αλυσίδες, τις εξαρτήσεις, τα χρωστούμενα, βγουν από τα τεφτέρια πολιτευτάδων και ψηφίσουν ελεύθερα αυτούς που αξίζουν, τότε θ’ αλλάξει ο τόπος. Αυτό πρέπει να κάνουμε.

Αυτό που χρειάζονται τα νέα παιδιά, είναι να τους δώσουμε μια ώθηση. Να γράψουμε σ’ ένα χαρτάκι ένα μήνυμα, να το βάλουμε σ’ ένα γυάλινο μπουκάλι, να το ρίξουμε στη θάλασσα και να πάει παντού. Να πούμε σε όλους ότι εδώ στο Κιλκίς αισθανόμαστε περήφανοι ξανά γιατί ξεκινήσαμε ν’ αλλάξουμε τη χώρα από εδώ. Να στείλουμε ένα μήνυμα παντού.

Σας καλώ λοιπόν να γίνετε συμμέτοχοι σ’ αυτήν την προσπάθεια. Να δώσουμε όλοι μαζί αυτόν τον αγώνα, αυτή τη μάχη, να σηκωθούμε όρθιοι ξανά, να παλέψουμε ξανά για αυτά τα οποία αξίζουμε, να διεκδικήσουμε το Κιλκίς των ονείρων μας».

Η τελευταία προεκλογική ομιλία του Στέφανου Παραστατίδη θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 19 Μαΐου, στη Γουμένισσα, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Θάνου Ζελέγκου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]