Γενικά

Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία συμμετέχει το εργατικό κέντρο Κιλκίς

Την συμμετοχή του στην 24ωρη πανελλαδική απεργία, που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 6.4.22, ανακοίνωσε το εργατοϋπαλληλικό κέντρο Κιλκίς.

Την ανωτέρω ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του (Βυζαντίου 3) συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 10.30 το πρωί.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

“Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς συμμετέχει στην εξαγγελθείσα 24ωρη Πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 και καλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους αλλά και κάθε πολίτη στην συγκέντρωσή μας που θα γίνει στις 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

Πέρασαν πάνω από δεκατέσσερα χρόνια που μία βαθιά κρίση ξεκίνησε. Μία κρίση που επη­ρέασε με το χειρότερο τρόπο, τα εισοδήματά μας, τα σχέδιά μας, τις ζωές μας. Και κυρίως, μια κρί­ση που έμελλε να είναι η πρώτη μίας σειράς κρίσεων, που δυστυχώς συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Δεκατέσσερα χρόνια κρίσης, δημιουργώντας μεγαλύτερες ανισότητες και περισσότερες οικονο­μικές δυσκολίες, σε εκατομμύρια εργαζόμενες και εργαζόμενους.

Αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα, γιατί δεν εννοείται ανάπτυξη που δεν προϋποθέτει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, και δεν υπάρχει μέλλον, που δεν περνάει από την ανθρώπινη προοπτική.

Όλοι μαζί στις 6 Απριλίου συμμετέχουμε μαζικά και αποφασιστικά στις κινητοποιήσεις των Συνδικάτων και απαιτούμε αξιοπρεπή διαβίωση για όλους με επαρκείς και δίκαιους όρους αμοιβής και εργασίας, σε συνθήκες υγείας και ασφάλειας”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Περπερίδης: «Ο άλυτος γρίφος της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και του Δημοσίου Συστήματος Υγείας διαχρονικά στην Ελλάδα»

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ -Οι υπηρεσίες υγείας παρέχονται στους πολίτες με δύο τρόπους: α) Με τις υπηρεσίες του ιδιωτικού τομέα (ελεύθεροι επαγγελματίες). […]