Πολιτική

Η ΟΚΔΕ με υποψήφιο τον Κ.Καζαντζίδη στον νομό Κιλκίς

Ο Κώστας Καζαντζίδης, φυσικός – εκπαιδευτικός, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου μισθωτών εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης, θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας (ΟΚΔΕ) στις εκλογές της 21ης Μαΐου στο νομό Κιλκίς.

Όπως αναφέρει η Οργάνωση, το ψηφοδέλτιο της Ο.Κ.Δ.Ε. συμμετέχουν:

  • Μέλη διοικήσεων σωματείων, συνδικαλιστές και εργαζόμενοι ενεργοί στο εργατικό κίνημα, με σημαντική συμβολή στις απεργίες και τους αγώνες (ενάντια στο ν. Χατζηδάκη, για την υπεράσπιση της κυριακάτικης αργίας κ.ά.).
  • Φοιτητές που συμμετέχουν στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων και αγώνων της νεολαίας, ενάντια στο ν. Κεραμέως και την πανεπιστημιακή αστυνομία.
  • Αγωνιστές που δραστηριοποιούνται: για την υπεράσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών, ενάντια σε χουντοαπαγορεύσεις, πρόστιμα, διώξεις – για την οικοδόμηση ενός μαζικού αντιπολεμικού κινήματος.

“Το ψηφοδέλτιο της Ο.Κ.Δ.Ε. συμβολίζει και αναδεικνύει και εκείνους τους αγώνες, εκείνο το κομμάτι της εργατικής τάξης (με μερική απασχόληση και κάθε είδους ελαστική εργασία, ανασφάλιστους, άνεργους, μετανάστες κ.λπ.) που αποσιωπάται απ’ τα ΜΜΕ, τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία, την αστική διαπλοκή. Που έπαιξαν και παίζουν σημαντικό ρόλο σε όλα τα κινήματα, στους μικρούς ή μεγάλους αγώνες”, τονίζεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]