Κοινωνία

Βιωματικό σεμινάριο γιά τις συνέπειες του καπνίσματος διοργάνωσε ο «Νηρέας»

Βιωματικό εργαστήριο, με θέμα “Την εξάρτηση γνωρίζω στην ζωή μου δεν καπνίζω”, λειτούργησε την Τετάρτη 31.5.23 στις εγκαταστάσεις του κέντρου πρόληψης «Νηρέας», με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας κατά του καπνίσματος.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

« …Το εργαστήριο, διάρκειας μιάμισης ώρας, απευθυνόταν σε παιδιά 11 και 12 χρόνων, και το παρακολούθησαν συνολικώς 15 άτομα.

Στόχο είχε, τα παιδιά να κατανοήσουν την έννοια της εξάρτησης, να μιλήσουν γιά τις αρνητικές συνέπειες του καπνίσματος και να εντοπίσουν υγιείς συνήθειες-συμπεριφορές που θα τα προστατεύσουν αργότερα στη ζωή τους».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]