Αθλητισμός

Νίκη για τον Αλέξανδρο Αξιούπολης επί του Μακεδόνος Θεσσαλονίκης

Του Αλέξανδρου Αξιούπολης στο εκτός έδρας 32-19 επί του Μακεδόνος Θεσσαλονίκης
Επιτυχείς «εξετάσεις» του …«νέου αίματος»
Επιτυχείς «εξετάσεις» έδωσε …το «νέο αίμα» του Αλέξανδρου Αξιούπολης στον εκτός έδρας αγώνα με τον Μακεδόνα Θεσσαλονίκης, γιά το χειροσφαιρικό πρωτάθλημα ε΄ομίλου β’ εθνικής κατηγορίας.
Παρά την στελέχωσή του από πολλούς νέους και σε ηλικία και σε αγωνιστική παρουσία σε εθνικό πρωτάθλημα παίκτες, το αξιουπολίτικο συγκρότημα όχι μόνο δεν παρουσίασε προβλήματα συνοχής αλλά και παρουσιάσθηκε ανώτερο του θεσσαλονικιώτικου φτάνοντας χωρίς ιδιαίτερο κόπο στο τελικό 32-19.
Ο Αλέξανδρος «καθάρισε» τον αγώνα από το πρώτο ημιχρόνιο, οπότε και προηγήθηκε με 19-7, έχοντας μετατρέψει την αναμέτρηση σε «μονόλογό» του.
Ετσι, σε όλη την επανάληψη προσδόθηκε χαρακτήρας «δυνατής» προπόνησης, με ην συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως των παικτών, σε συνεχείς αλλαγές θέσεων, σύνθεσης και τακτικής χωρίς ωστόσο να επηρεασθεί σε ανεπίτρεπτο βαθμό το αξιόμαχο της ομάδας της Αξιούπολης.
Η σύνθεση:
Στεφανίδης (Γιάντσης), Σκάλα 3, Ρ.Παπαρήγας 3, Α.Παπαρήγας 4, Αριστείδου 8, Χαϊντινόλλι 2, Μάρτσης 1, Ιωαννίδης 3, Τσακαλίδης 3, Κατούδης, Αβραάμ 1, Κουκουλεκίδης 1, Δουλουμπάκας 1, Μπεσίρης.
-Η επόμενη αγωνιστική ημέρα: Κυριακή 21.12.14, 17.00, Αλέξανδρος Αξιούπολης-ΑΣ Ν.Ελβετίας Θεσσαλονίκης

Τον οδήγησαν στος εκτός έδρας 32-19 επί του Μακεδόνος Θεσσαλονίκης
Καλές εντυπώσεις από όλους τους νέους του Αλέξανδρου

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το… «γούρι»

Αυτή τη φορά η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς […]