Οικονομία

Νέο «αίμα» στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΒΕ Κιλκίς

Σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1.2.17 η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Κιλκίς. Κατά την διάρκειά της το συμβούλιο έκοψε την βασιλόπιτα του ΕΒΕ.

Η σχετική διαδικασία είχε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το οποίο κυριάρχησε καθ’όλη τη συνεδρίαση. Αυτό ήταν αποτέλεσμα πρωτίστως, της παρουσίας παλαιών διοικητικών στελεχών του Επιμελητηρίου από της ιδρύσεως του θεσμού στο Κιλκίς.

Ο αρχαιότερος όλων ήταν ο Γεώργιος Τσουκαλάς εκ των ιδρυτικών παραγόντων του επιμελητηρίου Κιλκίς και για χρόνια μέλος της διοίκησης ως αντιπρόεδροι. Όλα τα παλαιά στελέχη του θεσμού είχαν έναν καλό λόγο για το Επιμελητήριο και τους ανθρώπους του στο πέρασμα των δεκαετιών.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι τοποθετήσεις των νέων μελών της διοίκησης, οι οποίοι αναλαμβάνουν θητεία στην θέση απερχόμενων μελών για διαφορετικούς λόγους.
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ
Το «φλουρί» της βασιλόπιτας «έπεσε» στο νέο μελος του Ελευθέριο Αργυρόπουλο.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Παύλος Τονικίδης προχώρησε στην καθιερωμένη σε κάθε συνεδρίαση, ενημέρωση του διοικητικού συμβουλίου για τις πρόσφατες δράσεις του επιμελητηρίου.

Ακολούθως το διοικητικό συμβούλιο προχώρησε στην αντικατάσταση μελών της διοίκησης.
Ειδικότερα έγινε αντικατάσταση των εξής:

– Απόστολου Δαμιανίδη του Γεωργίου και Γεωργίας Παμπουκάκη του Χρήστου, οι οποίοι αποχωρούν λόγω διακοπής της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας και αντικαθίστανται από τους Ελευθέριο Αργυρόπουλο και Παναγιώτη Ασλανίδη αντίστοιχα, από τον πίνακα επιλαχόντων του ιδίου συνδυασμού «Επιμελητήριο-Πρωταγωνιστής».

– Νικόλαο Αρβανιτίδη του Στυλιανού, ο οποίος αποχωρεί διότι το επάγγελμά του ως φυσιοθεραπευτής εξαιρείται της εγγραφής στο Φορέα και αντικαθίσταται από τον Αθανάσιο Τραχανίδη του Θεοχάρη από τον πίνακα επιλαχόντων του ιδίου συνδυασμού «Επιμελητήριο-Πρωταγωνιστής»

– Σταύρου Χατζηγεωργιάδη του Λαζάρου και Χρήστο Τσανασίδη του Νικολάου, οι οποίοι αποχωρούν λόγω συνταξιοδότησης και αντικαθίστανται από τους Γεώργιο Δημητριάδη του Δημητρίου και Ιωάννη Χατζηβασιλείου του Αναστασίου αντίστοιχα, από τον πίνακα επιλαχόντων του ιδίου συνδυασμού «Επιχειρηματική Ενότητα».

– Κωνσταντίνου Μπόζη του Γεωργίου, ο οποίος αποχωρεί λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και αντικαθίσταται από τον Ιωάννη Τσακίρη του Αναστασίου, από τον πίνακα επιλαχόντων του ιδίου συνδυασμού «Επιμελητήριο-Πρωταγωνιστής».

Τον λόγο στην διαδικασία έλαβαν οι εξής:

• Σταύρος Χατζηγεωργιάδη: Ευχαρίστησε δημόσια όλους εκείνυς με τους οποίους συνεργάστηκε στα 16 χρόνια παρουσίας του στο Επιμελητήριο Κιλκίς, χαρακτήρισε τον ίδιο ως δεύτερη γενιά υπηρετούντων τον επιμελητηριακό θεσμό και ¨ως παιδί του τέως αντιπροέδρου Γεωργίου Τσουκαλά ¨. Κλείνοντας τόνισε ότι εκφράστηκε πάντοτε με πολιτικό λόγο και ζήτησε συγνώμη αν έθιξε κάποιον προσωπικά.

• Χρήστος Τσανασίδης: Ευχαρίστησε δημόσια όλους όσους συνεργάστηκε κατά τη θητεία του στο επιμελητήριο Κιλκίς, με ιδιαίτερη μνεία για τους αποβιώσαντες Ιωάννη Τσαχουρίδη (πρόεδρο αρτοποιών Ν. Κιλκίς) και Βασίλειο Σεργιαννίδη (πρόεδρο επιμελητηρίου Κιλκίς και ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ. Α.Ε.) από τους οποίους διδάχθηκε τον ¨υγιή συνδικαλισμό¨ και ¨διαχείριση διοίκησης¨ αντίστοιχα.

• Γεώργιος Τσουκαλάς: Ανέφερε την ιδιαίτερή του χαρά και συγκίνηση που βρίσκεται στο χώρο που υπηρέτησε και συνετέλεσε στην ίδρυσή του, καθώς και μεταξύ παλαιών συναδέλφων. Κατέθεσε δε την αισιοδοξία του για τη σημερινή δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα μας και που βιώνει κυρίως ο επιχειρηματικός κόσμος.

• Αθανάσιος Τραχανίδης: Εξέφρασε τη χαρά του σαν νέο μέλος του διοικητικού συμβουλιου για τη συμμετοχή του και την ελπίδα ότι θα φανεί χρήσιμος για την υπόλοιπη θητεία. Ευχαρίστησε από την πλευρά του τον Σταυρο Χατζηγεωργιάδη πρώην πρόεδρο εμπορικού συλλόγου Κιλκίς) για τη βοήθειά του προς τον εμπορικό σύλλογο Γουμένισσας του οποίου είναι από ετών πρόεδρος.

• Ιωάννης Τσακίρης: Εξέφρασε τα ιδιαίτερά του συναισθήματα καθώς μετά από 17 χρόνια προϋπηρεσίας στο θεσμό επανέρχεται για να τον υπηρετήσει και πάλι, δηλώνοντας επίσης χαρούμενος για τη παρουσία του τεως αντιπροέδρου Γεώργιου Τσουκαλά.

• Νικόλαος Χατζηευφραιμίδης: Με την ιδιότητά του ως προέδρου της συντεχνίας αρτοποιών Ν. Κιλκίς, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και ευχαρίστησε τη διοίκηση του επιμελητηρίου για τη φιλοξενία που τους παρέχει στο κτίριο του.

• Γεωργία Κολεσιώτου: Ευχήθηκε σε όλους τους παρισταμένους ¨χρόνια πολλά¨, χαρακτήρισε τη θητεία της στο επιμελητήριο ως πολύ μεγάλη εμπειρία και ζήτησε να εκπροσωπείται ο φορέας στο εθνικό δίκτυο επιχειρηματιών γυναικών Ελλάδος.

Σε επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί η ανασύνθεση της διοικητικής επιτροπής.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα