Αθλητισμός

Ξανά στην πρώτη εξάδα ο Εθνικός μετά το 2-0 επί του Έβρου Σουφλίου

Η επιστροφή του Εθνικού Νέου Αγιονερίου στις νίκες συνοδεύτηκε από την επάνοδο στην πρώτη εξάδα της κατάταξης του πρωταθλήματος α’ ομίλου γ’ εθνικής κατηγορίας.
Η φιλοξενούμενη ομάδα του Σουφλίου έχει το όνομα, αλλά στον αγώνα της περασμένης Κυριακής «Έβρος», με σταθερή «ροή» στο πρώτο ημιχρόνιο και ορμητικός στην επανάληψη, ήταν η νεοαγιονερίτικη, που «παρέσυρε» την αντίπαλο και την νίκησε με 2-0.
Με εμφανείς τις ψυχολογικές επιπτώσεις της άδοξης ήττας στα Σέρρας μιάν εβδομάδα νωρίτερα, όταν και «κοίταξε στα μάτια» τον δεύτερο στην κατάταξη ιστορικό Πανσερραϊκό, ο Εθνικός παρουσιάσθηκε κάπως «σφυγμένος» στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, κυκλοφορώντας μεν την μπάλλα και ασκώντας κατά διαστήματα πίεση, πλην όμως ολοκληρώνοντας τις προσπάθειές του και μη δημιουργώντας κλασικές ευκαιρίες.
Μάλιστα, λίγο έλειψε να βρεθεί «πίσω» στο αποτέλεσμα, όταν στο 27’, από σουτ του Βιόπουλου η μπάλλα αποστρακίσθηκε στην δοκό.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης τα πόδια των γηπεδούχων «λύθηκαν», και από εκεί και πέρα το συγκρότημα του νομού Κιλκίς «ανέβαζε» συνεχώς ρυθμό. Η αγωνιστική «εκτόξευση» ήλθε στο 53’ μετο πρώτο τέρμα από κεφαλιά του Μιλκούδη, ενώ από το 60’ και μετά ο Εθνικός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.
Η καταφανής υπεροχή αλλά και ανωτερότητά του «επισφραγίσθηκε» με το τέρμα του Χαραλαμπίδη στο 71’, ενώ ενδιαμέσως και μετά οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και άλλο τέρμα.
Περισσότερο και από την άνετη και δίκαιη νίκη, τους φίλους του Εθνικού ικανοποίησε η νέα αξιόλογη εμφάνιση της ομάδας, ιδίως δε η απόδοσή της στην επανάληψη, με την οποία επιβεβαίωσε γιά άλλη μία φορά την περίοδο αγωνιστικής ανόδου, την οποία διανύει, διεκδικώντας πλέον από θέσεως ισχύος την παραμονή στην κατηγορία.
Η σύνθεση:
Καλογεράκης, Χαραλαμπίδης (73’ Καρπούζης), Κοντσίδης, Μιλκούδης, Καρασίμος, Αποστολάς, Γραικός, Χασάνογλου, Παλιάτσος (33’ Πεχλιβάνης), Σπάσιτς, Γκέληνος (93’ Σοϊλεμεζίδης).
-Η επόμενη αγωνιστική:(Κυριακή 26.1.14)
Εθνικός Νέου Αγιονερίου-Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]