Αθλητισμός

Νέες εξελίξεις στα μετεγγραφικά της α1 κατηγορίας Ε.Π.Σ. Κιλκίς

Γράφει ο Κώστας Ίντος

Παρουσιάζουμε τις τελευταίες μετεγγραφικές εξελίξεις στις δεκατρεις διαγωνιζόμενες ομάδες του πρωταθλήματος της α1 κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ
Δέκατο φετινό απόκτημα ο Αλβανός κεντρικός κυνηγός Εμιγκέν Ντάμζι, με περυσινή προϋπηρεσία σε Καστοριά και Πανθηραϊκό. Αναμένονται άλλες τρεις προσθήκες μεσοεπιθετικών.
Η 13η αποχώρηση ήταν ο αμυντικός Κώστας Ραφαελίδης, που συμφώνησε με την Ομόνοια Σίνδου. Παρέμεινε ο τερματοφύλακας Κώστας Δουλκερίδης.

ΑΕ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ
Απέκτησε διοίκηση η ΑΕ Πολυκάστρου. Νέα πρόσωπα, ο πρόεδρος Φώτης Ελευθεριάδης καθώς και ο συνεργάτης του Χρήστος Συνάνεφης. Από την απερχόμενη διοίκηση παρέμειναν πέντε πρόσωπα: Γιώργος Αβραμίδης, Στάθης Αβραμίδης, Μπάμπης Χρηστάκης, Βίκτωρ Παπαδόπουλος, Ηρακλής Κιουρτσίδης.
Προπονητικά καθήκοντα ανέλαβε ο Κώστας Ιωαννίδης, μέχρι προ τινος τεχνικός του Λεβεντοχωρίου. Το πρώτο απόκτημα είναι ο αμυντικός Γιάννης Ρέβης από τον Απόλλωνα Πευκοδάσους.
Η 17η αποχώρηση ήταν ο Αριστοτέλης Αμανατίδης.
Με δεδομένο το γεγονός, ότι το δυναμικό αριθμεί μονοψήφιο αριθμό παικτών, αναμένεται να γίνουν τουλάχιστον δέκα προσθήκες.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ
Διαμορφώνεται στον μέγιστο βαθμό το έμψυχο δυναμικό με 13 παραμένοντες και 7 νεοαποκτηθέντες ενώ υπήρξαν 11 αποχωρήσεις. Στον μετεγγραφικό «επίλογο» ενδιαφέρουν ένας αμυντικός, ένας μέσος και ένας επιιθετικός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΟΥ
Με 15 παραμένοντες και τέσσερα νέα πρόσωπα, ελάχιστα απέμειναν γιά να γίνουν. Διατηρήθηκε στο δυναμικό ο Θόδωρος Παπακωνσταντίνου. Αποχώρησε μία 11άδα, με πρόσφατες εξελίξεις τις περιπτώσεις των Ντίμιταρ Μετοντίεφ, Στέργιου Στεργίου και Κώστα Γεωργίτσαρου.

ΠΑΟΝΕ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ
Εκτο απόκτημα ο τερματοφύλακας Γιώργος Ποιμενίδης από την Ελπίδα Σαππών. «Ναυάγησε» η συνεργασία με τον Χρήστο Κετικίδη. Ο επιθετικός Χρήστος Παρπουτσής δεν «έκλεισε» στον Αλέξανδρο Κιλκίς και η παραμονή του ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την δυναμική της ομάδας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ
Δέκατη μετεγγραφή ο επιθετικός Γιάννης Τσοποζίδης από τον Απόλλωνα Μαυρονερίιου. Υπήρξε «ναυάγιο» στην επικείμενη συμφωνία με τον αμυντικό Γιάννη Απατσίδη της Δόξας Γερακαριού.
Οριστική παραμονή στο δυναμικό γιά τον μέσο Κώστα Αμανατίδη.
Η 15η αποχώρηση ήταν ο Λάμπης Γεωργιάδης.

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ
Υπήρξαν 11 παραμονές και 18 αποχωρήσεις. «Χάλασε» η συμφωνία με τον μέσο Πέτρο Μποδιτσόπουλο του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου. Το 11ο απόκτημα αποτελεί ο επιθετικός Παναγιώτης Κοσμεριδης από την Προοδευτική Σταυροχωρίου.

ΠΑΙΚΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ
Εννέα συνολικώς τα νέα πρόσωπα, μετά τις δύο τελευταίες προσθήκες. Ο τερματοφύλακας Νίκος Παντελίδης από τον Πονταικό Αγίου Χαραλάμπους και ο πολυσύνθετος Απόστολος Μυλωνάς από τον Λεβέντη Λεβεντοχωρίου.
Στον αριθμό 13 οι αποχωρήσεις, με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Αγτζίδη να μεταναστεύει στην Σουηδία και τους δύο νεαρούς, τον μέσο Βασίλη Πασαλιώτη και τον επιθετικό Χρήστο Πάτσο, να μετακομίζουν στον γειτονικό Μακεδονικό Γρίβας.

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΛΕΒΕΝΤΟΧΩΡΙΟΥ
Εβδομο απόκτημα ο αμυντικός Κώστας Ψωμιάδης από την Δόξα Χέρσου.
Καλοκαιρινό «σήριαλ» η προσπάθεια γιά ανανέωση συνεργασίας με τον αμυντικό Στέφανο Κρεμέζη, με τις πιθανότητες να μειώνονται.
Η δέκατη αποχώρηση ήταν ο Απόστολος Μυλωνάς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ
Με δυναμικό δέκα παικτών συνεχίζεται η προετοιμασία. Πλήγμα η στράτευση του κεντρικού κυνηγού Γιώργου Τσιώκα στην Κομοτηνή. Απέχει από τις προπονήσεις ο αμυντικός Χρήστος Σάμιος.
Με τον Δημήτρη Αιγίδη και τον Στέφανο Χατζησάββα φτάσαμε στις 18 αποχωρήσεις. Αμεση η αναγκαιότητα γιά προσθήκες τουλάχιστον δέκα παικτών.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΥΣ
Μακράν η ομάδα με τις μικρότερες ανακατατάξεις από οποιαδήποτε άλλη. Μόλις η δεύτερη αποχώρηση ο Γιάννης Ρέβης. Ηρθαν, ο αμυντικός Αριστοτέλης Αμανατίδης από την ΑΕ Πολυκάστρου και ο μεσοεπιθετικός Στέλιος Μπογδανίδης από τον Αστέρα Βαλτοτοπίου.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΝΤΟΗΡΑΚΛΕΙΑΣ
Εκτος απόκτημα ο αμυντικός Κώστας Γεωργίτσαρος από τον Απόλλων Ευρώπου. Γιά ένα χρόνο δόθηκαν δανεικοί στον Εθνικό Αξιούπολης ο μέσος Ανδρέας Σαντικάι και ο επιθετικός Αρντίτ Μπίτσι.

ΕΘΝΙΚΟΣ Σ.Σ. ΜΟΥΡΙΩΝ
Αντεπίθεση διαρκείας, με δώδεκα νέα πρόσωπα δίπλα στους δεκατρεις παραμένοντες:
Προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής ο αμυντικός Σάββας Παναγιωτίδης και οι μέσοι Γιάννης Σελαλμαζίδης και Βαγγέλης Γρηγοριάδης.
Τρεις προσθήκες από τον Θρίαμβο Μουριών, ο τερματοφύλακας Χρήστος Τυριακίδης και οι επιθετικοί Παναγιώτης Θεοδοσίου και Μάκης Καραμανλής.
Επέστρεψε από την Αθήνα ο μεσοεπιθετικός Ηλίας Λαζαρίδης.
Ηρθαν ο αμυντικός Γιάννης Λιθοξόπουλος από FC Κοζάνη, ο αμυντικός Αλέξανδρος Μαρμαρίδης από την Αστραπή Μεσσαίου, ο μεσοαμυντικός Γιάννης Φλόρα από την Δόξα Χέρσου, ο μέσος Λάμπης Γεωργιάδης από την Αναγέννηση Πλαγιάς και ο μεσοεπιθετικός Αντζελίνο Νούκα από τον Ποντιακό Αγίου Χαραλάμπους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]