Αθλητισμός

Νέες ατομικές επιδόσεις στελεχών του ΓΑΣ Κιλκίς

Δύο βαθμολογούμενες θέσεις, συνοδεόμενες από νέες ατομικές επιδόσεις κατέλαβαν στελέχη του ΓΑΣ Κιλκίς, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων.
Ειδικότερα η Ελένη Κωνσταντινίδου κατετάγη ένατη στον δρόμο 300μ. μετ’ εμποδίων με νέα ατομική επίδοση 1.10.23, ενώ η Σωτηρία Καζαντζίδου κατέλαβε την δέκατη πέμπτη θέση στην σφαιροβολία με νέα ατομική επίδοση 11.19.
Δυσάρεστη έκπληξη απετέλεσε ο αποκλεισμός της Καζαντζίδου από τον τελικό του «δικού» της αγωνίσματος, του ακοντισμού, όπου είχε τις δυνατότητες να κατακτήσει μετάλλιο. Η φερέλπις αθλήτρια περιορίσθηκε στην 24η θέση της γενικής κατάταξης με το «λίγο» γι’ αυτήν 30.90, καθώς δεν βρέθηκε σε καλή αγωνιστική ημέρα.
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων ο Παύλος Παπαδόπουλος κατετάγη 18ος επί 53 συμμετοχών, σημειώνοντας και αυτός νέα ατομική επίδοση 11.42.
Οι αγώνες και των δύο αυτών πανελληίων πρωταθλημάτων διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 12 και 13.7.14 στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Ο δήμος Κιλκίς σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες περιοχής Ηρώου

Νέα “επεισόδια” προστίθενται στο “σήριαλ” της αυθαίρετης διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες στην περιοχή του λόφου του Ηρώου, […]