Νέες ατομικές επιδόσεις στελεχών του ΓΑΣ Κιλκίς

Αθλητισμός /

Δύο βαθμολογούμενες θέσεις, συνοδεόμενες από νέες ατομικές επιδόσεις κατέλαβαν στελέχη του ΓΑΣ Κιλκίς, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων.
Ειδικότερα η Ελένη Κωνσταντινίδου κατετάγη ένατη στον δρόμο 300μ. μετ’ εμποδίων με νέα ατομική επίδοση 1.10.23, ενώ η Σωτηρία Καζαντζίδου κατέλαβε την δέκατη πέμπτη θέση στην σφαιροβολία με νέα ατομική επίδοση 11.19.
Δυσάρεστη έκπληξη απετέλεσε ο αποκλεισμός της Καζαντζίδου από τον τελικό του «δικού» της αγωνίσματος, του ακοντισμού, όπου είχε τις δυνατότητες να κατακτήσει μετάλλιο. Η φερέλπις αθλήτρια περιορίσθηκε στην 24η θέση της γενικής κατάταξης με το «λίγο» γι’ αυτήν 30.90, καθώς δεν βρέθηκε σε καλή αγωνιστική ημέρα.
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων ο Παύλος Παπαδόπουλος κατετάγη 18ος επί 53 συμμετοχών, σημειώνοντας και αυτός νέα ατομική επίδοση 11.42.
Οι αγώνες και των δύο αυτών πανελληίων πρωταθλημάτων διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 12 και 13.7.14 στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]