Πολιτική

Ενεργοποιείται η νέα διοίκηση της Δημοτικής Τ.Ο. Κιλκίς της Ν.Δ.

Συνεδρίασε την Τρίτη 14.1.14, στα γραφεία της νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής Κιλκίς της ΝΔ η δημοτική τοπική οργάνωση Κιλκίς του κόμματος.
Στην πρώτη αυτή συνεδρίαση ο πρόεδρος Γιάννης Διαμαντίδης ανέθεσε τα καθήκοντα του αναπληρωτή προέδρου και αρμοδίου για θέματα επικοινωνίας και ενημέρωσης στο μέλος της ΔΗΜΤΟ Λάζαρο Κοζάρη και γραμματέα της τοπικής επιτροπής στην Ελένη Παπαδοπούλου με καθήκοντα τήρησης πρακτικών των συνεδριάσεων του οργάνου, παρουσία μελών και την τήρηση και διεκπεραίωση των κάθε είδους εγγράφων και του αρχείου της ΔΗΜΤΟ.
Αποφασίσθηκε η μηνιαία συνεδρίαση όπως ορίζει το καταστατικό, να πραγματοποιείται μία φορά και εάν κρίνεται λόγω εξελίξεων και θεματολογίας να συνέρχεται και σε έκτακτη συνεδρίαση.
Συζητήθηκαν η οικονομική κατάσταση της τοπικής επιτροπής, η πολιτική και κοινωνική πορεία της χώρας με την προεδρία της Ε.Ε., οι εξελίξεις για την διευθέτηση και διαχείριση του ζητήματος του χρέους της Ελλάδας, η στήριξη και συνδρομή της τοπικής οργάνωσης σε πληθυσμιακές ομάδες που πλήττονται από τις συνέπειες της κρίσης, ο προγραμματισμός που πρέπει να γίνει εν όψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και των ευρωεκλογών του Μαϊου, ο ρόλος που πρέπει να διαδραματίσει η τοπική οργάνωση σε επίπεδο νομού κ.α.
Στο θέμα των εκλογών της αυτοδιοίκησης ο πρόεδρος κ. Διαμαντίδης παρουσίασε στα μέλη του οργάνου την κοινοποίηση του σχετικού εγγράφου με το οποίο ο Παύλος Πασσαλίδης, γενικός διευθυντής της ΑΝΚΙ Α.Ε., γνωστοποίησε την πρόθεση του να είναι υποψήφιος για την θέση του αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς.
Οσον αφορά τις τοπικές εκλογές η ΔΗΜΤΟ απεφάσισε την απόλυτη στήριξη των μελών της που τυχόν θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές αυτές είτε για τον δήμο είτε για την περιφέρεια.
Ακόμη η ΔΗΜΤΟ Κιλκίς συμφώνησε και αποφάσισε να στηρίξει την πρόταση του αναπληρωτή πλέον προέδρου της Λάζαρου Κοζάρη προς την δημοτική ενότητα Κιλκίς για την μετονομασία της οδού Πόντου, στο τμήμα μεταξύ της 21ης Ιουνίου και διασταύρωσης οδών Αγ. Γεωργίου και Πόντου (τράπεζα Πειραιώς) σε Αλέξανδρου Χ. Αβραμίδη εις μνήμην του εκλιπόντος πρώην υφυπουργού και επί μακρόν βουλευτή Κιλκίς, λόγω της μεγάλης προσφοράς του στον τόπο.
Τέλος ανατέθηκε από κοινού στα μέλη της τοπικής οργάνωσης Γ. Καλαντζή και Ελ. Παπαδοπούλου η διοργάνωση το επόμενο χρονικό διάστημα εκδήλωσης εθελοντικής αιμοδοσίας υπό την εποπτεία της ΔΗΜΤΟ Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα