Πολιτική

Στον ΣΥΡΙΖΑ πάντα μπερδεύουν την αλήθεια με το ψέμα

Η κα Αγαθοπούλου ως στέλεχος του Σύριζα προφανώς μόνο με ψέματα έχει μάθει να λειτουργεί.

Εκτίθεται απέναντι στον κιλκισιώτικο λαό καθώς επιχειρεί, ανεπιτυχώς όμως, να παραποιήσει την αλήθεια.

Θα λάβει την επόμενη εβδομάδα απαντήσεις με έγγραφα πολλά εκ των οποίων υπογράφουν οι ίδιοι οι σύντροφοί της στις προηγούμενες διοικήσεις του νοσοκομείου Κιλκίς. Από τα έγγραφα αυτά θα αποδεικνύεται η μοναδική αλήθεια ότι ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός για την ΜΕΘ Κιλκίς είναι ενταγμένος στο έργο ΠΔΕ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ» ποσού 5.561.770 ευρώ από τον Αύγουστο του 2013 δηλαδή με υπογραφή των υπουργών της Νέας Δημοκρατίας.

Μέρος του ποσού αυτού αφορούσε το εξοπλισμό της ΜΕΘ και τα χρήματα ήταν διασφαλισμένα από τότε. Από τα χρήματα αυτά απορροφήθηκαν μέχρι το έτος 2014 περίπου 2.000.000 ευρώ και στα εναπομείναντα είναι και αυτά που αφορούν την ΜΕΘ.

Από το 2015 μέχρι το 2019 δεν έγινε καμία ουσιαστική ενέργεια για την προμήθεια του σχετικού εξοπλισμού και μετά από 4,5 ολόκληρα χρόνια εδέησε η προηγούμενη διοίκηση να ζητήσει την έγκριση σκοπιμότητας για το τμήμα του εξοπλισμού που αφορά τη λειτουργία της ΜΕΘ. Το έτος 2019 δηλαδή αξιώθηκαν να ζητήσουν από τα εγκεκριμένα χρήματα του ΠΔΕ του 2013 την προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού!

Αυτά τα 4,5 χρόνια η κα Αγαθοπούλου βρισκόταν στην Αθήνα ως πρόεδρος του ΚΕΘΙ, του κέντρου για την ισότητα των φύλων και προφανώς …έχασε επεισόδια.

Και μια μικρή ερώτηση σε σχέση με την ιδιότητα της αυτή:

Την έγκληση εργαζομένης του νοσοκομείου για ξυλοδαρμό της από τον πρώην διοικητή δεν τον θεώρησε σοβαρό περιστατικό;

Την άσκηση δίωξης σε βάρος του και την καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων δεν την πληροφορήθηκε;

Προφανώς δεν θώρησε σημαντικό το γεγονός αυτό για να βγάλει κάποια δήλωση συμπαράστασης το ΚΕΘΙ όπως βέβαια δεν το έπραξε και στην περίπτωση του Πρέσβη της Βενεζουέλας…

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους, η συνέχεια με έγγραφα πια την άλλη εβδομάδα.

Περισσότερα

Στην Κύπρο ο Γ.Γεωργαντάς ως εκπρόσωπος της Βουλής στις εκδηλώσεις της μαύρης επετείου εισβολής του Αττίλα

Στην Κύπρο, όπου εκπροσωπεί τη Βουλή ως επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]