Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Να ήταν πιο ενημερωμένοι

Νομικώς εναντίον ενός τοπικού διαδικτυακού «μπλογκ» και κατά του φερομένου ως υπευθύνου συντάκτη του (συνταξιούχου του δημοσίου) αποφάσισε να κινηθεί η δημοτική αρχή Παιονίας, με αφορμή για τα όσα ανάρμοστα, αναληθή και, κυρίως, απειλητικά εκτόξευσε εναντίον των δημοτικών συμβούλων, με αφορμή την ενδεχόμενη από μέρους τους θετική στάση στην έγκριση λειτουργία καταστημάτων μέσα στην δομή της Νέας Καβάλας.

Βεβαίως, καλό θα ήταν για τους δημοτικούς άρχοντες της Παιονίας, και όχι μόνο, να ήταν πιό ενημερωμένοι και για την αξιοπιστία του «μπλογκ» και του καταγγελλομένου σήμερα διαχειριστή του από τον καιρό που έπρεπε.

Τότε που με μεγάλη ευκολία έσπευδαν να δώσουν συνεντεύξεις, αγνοώντας την νομιμότητα του μέσου αλλά και το ποιόν του φερομένου ως «δημοσιογράφου».

Στερνή μου γνώση να σ΄είχα πρώτα!

Υ.Σ. Τα χέρια του τρίβει ο υποτιθέμενος “δημοσιογράφος” δίπλα στον δήμαρχο Παιονίας

Περισσότερα

«Τετάρτες στην Θεσσαλονίκη»

Ευρύτατη απήχηση, θερμή ανταπόκριση και αθρόα προσέλευση χαρακτήρισαν τους φίλους του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Στέφανου Παραστατίδη σε Εύοσμο […]

«Ούτε κόμμα ούτε αρχηγό»

«Δεν ψάχνω ούτε κόμμα ούτε αρχηγό», ήταν η λακωνική απάντηση του πρώην βουλευτή Κιλκίς και πρώην υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη, όταν […]

Δείτε ακόμα