Αθλητισμός

«Μπαρράζ» ΑΕΠ – ΠΑΟΚ σήμερα για πρωτιά και κατόπιν για τον τίτλο

«Έπεσε η αυλαία» της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ, με την ΑΕ Πολυκάστρου και τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης να παραμένουν «συγκάτοικοι» στην κορυφή.

Έτσι, η πρωτιά στην κατάταξη της κανονικής περιόδου θα κριθεί στον μεταξύ τους αγώνα που θα δοθεί την Μ. Τετάρτη 16-4-14 στο γήπεδο Μ. Στέρνας. Κατόπιν θα ακολουθήσουν οι κατατακτήριοιαγώνες για τον τίτλο, που θα διεξαχθούν Μ. Σάββατο 19, Τετάρτη 23 και Σάββατο 26 Απριλίου ανάμεσα στους δύο προαναφερθέντες διεκδικητές και τον τρίτο της τελικής κατάταξης της κανονικής περιόδου Μ. Αλέξανδρο Βαφειοχωρίου.

Στους κατατακτήριους αγώνες για την παραμονή Σάββατο 3 και Σάββατο 10 Μαίου, το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας θα έχει ο Επτάλοφος, καθώς το διατήρησε με την εκτός έδρας νίκη του επί του «πρωτάρη» Αγ. Χαραλάμπους που πραγματοποίησε επιτυχή «παρθενική» εμφάνιση στην ανώτερη κατηγορία. Την τελευταία αγωνιστική ημέρα βρέθηκε στην μειονεκτικότερη θέση το Ν. Γυναικόκαστρο, καθώς από την ήττα του στο Βαφειχώρι επωφελήθηκαν τόσο το πριν τους αγώνες ισόβαθμο του Π.Αγιονέρι νικώντας την Αργυρούπολη όσο και ο Ποντιακός Ν.Σάντας που το «προσπέρασε» με την νίκη του επί του Πάϊκου Γοουμένισσας. Ανώδυνη η εκτός έδρας ήττα των Μανδρών από την πρώτη ΑΕ Πολυκάστρου, ενώ ο Α. Πέτρος αποχαιρέτησε την κατηγορία «με το κεφάλι ψηλά», σημειώνοντας άλλη μια νίκη γοήτρου, αυτήν την φορά επί του βαθμολογικώς ανεπηρέαστου Σ.Σ. Μουριών.
Τέλος, ο τύποις δεύτερος ΠΑΟΚ Κρηστώνης δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην ουραγό Δόξα Χέρσου.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας