Πολιτική

Μήνυμα στήριξης στον Μηνά Παπαδόπουλο υποψήφιο πρόεδρο ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού Κιλκίς

Μια εβδομάδα πριν την γιορτή της ΝΔ, τις εσωκομματικές εκλογές 2021, η μεγάλη πατριωτική παράταξη και ο πιο ισχυρός πολιτικός Οργανισμός της χώρας είναι έτοιμος να διδάξει και πάλι μαθήματα δημοκρατίας.

Η ΝΔ, το κόμμα του Εθνάρχη Κ.Καραμανλή, που λίγες ημέρες πριν γιορτάσαμε τα 47α γενέθλια από ιδρύσεως της, είναι παρούσα και έτοιμη να εκλέξει τα νέα τοπικά στελέχη της, σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.

Να εκλέξει τους ανθρώπους που επιτελούν το τεράστιο έργο, το βαρύ φορτίο και την μεγάλη αποστολή τους, την επικοινωνία δηλαδή του μηνύματος της κυβέρνησης και του κόμματος στην ελληνική κοινωνία.

Στην γιορτή αυτή της Κυριακής 24 Οκτωβριου 2021, καλούμε όλες και όλους τους φίλους της ΝΔ, που εχουν τακτοποιήσει την εγγραφή τους, να προσέλθουν στις κάλπες εκλέγοντας τους εκπροσώπους τους σε ΔΕΕΠ, ΔΗΜΤΟ ΚΙΛΚΙΣ και ΠΑΙΟΝΙΑΣ και τους συνέδρους αντιπροσώπους του Κιλκίς.

Στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ και ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΥΜΕ για πρόεδρο τον ΜΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, για να κρατήσουμε ψηλά την ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ όπως όλα αυτά τα χρόνια πράξαμε όλοι μαζί. Επιτυγχάνοντας να συμπεριληφθεί η Οργάνωση μας, στις κορυφαίες νομαρχιακές πανελληνίως, όπως η Κεντρική Διοίκηση του κόμματος εχει πολλάκις γνωστοποιήσει.

Όλοι μαζι για να πάμε ακόμη πιο ψηλά την ΕΛΛΑΔΑ και τη ΝΔ.

Την δήλωση υπογράφουν οι εξής:

ΑΙΔΑΡΙΝΗ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ
ΣΥΝΑΝΕΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΠΑΛΤΣΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΓΡΙΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΦΩΤΑΚΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΑΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΣΙΛΟΓΕΩΡΓΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Ο δήμος Κιλκίς σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες περιοχής Ηρώου

Νέα “επεισόδια” προστίθενται στο “σήριαλ” της αυθαίρετης διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες στην περιοχή του λόφου του Ηρώου, […]