Πολιτισμός

Παρουσιάσθηκε στον Μικρόκαμπο το νέο μυθιστόρημα της Λ.Γεωργιλά

Εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου της Λούλας Γεωργιλά με τίτλο «Η ζωή είναι μία», πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16.5.15, στο εντευκτήριο του πολιτιστικού συλλόγου Μικροκάμπου.

Η συγγραφέας επέλεξε τον Μικρόκαμπο γιά την πρώτη παρουσίαση αυτού του βιβλίου, καθώς πρόκειται γιά τον τόπο καταγωγής της.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρουσίαση. Προλόγισε και ανέπτυξε το περιεχόμενο του βιβλίου η Ελένη Βεζερτζή, κάνοντας αναφορά και στο βιογραφικό της Λούλας Γεωργιλά.

Το βιβλίο είναι το δεύτερο μιάς σειράς μυθιοστορημάτων. Πρόκειται γιά μία ιστορία ανθρώπινη, βαθιά ερωτική στην δύσκολη περίοδο του εμφυλίου πολέμου και μετά απ’ αυτών.

Μέσα από το κείμενο, ίσως πολλοί, κυρίως οι παλαιότεροι αναγνωρίσουν προσωπικά βιώματά τους.

«Ο σύλλογος θεωρεί τιμή του που του ανατέθηκε η διοργάνωση, και ανυπομονεί γιά την παρουσίαση του νέου βιβλίου που ήδη συγγράφει η Λούλα Γεωργιλά», τονίζεται σε ανακοίνωση του συλλόγου που καταλήγει ως εξής:
«Αλλωστε θεωρούμε, ότι είμαστε ήδη ανοικτή σε οποιαδήποτε δράση, ιδίως δε σε ό,τι έχει να κάνει με την προβολή του χωριού μας και των κατοίκων του».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]